To je to što me zanima!

Johnny Depp: Uznemirujuće je kada kći vidim u ulozi modela

Glumac je u posljednjem intervjuu pričao o svojoj kćeri Lily Rose koja već ima ugovore s velikim svjetskim dizajnerima te dva snimljena filma, a tek joj je 16
Vidi originalni članak

Kada je objavila da je biseksualna, svi njeni pratitelji na društvenim mrežama su se iznenadili, ali ne i ja. Meni sve govori, jako smo bliski i ponosan sam na to, kazao je Johnny Depp (52) koji je u intervjuu nahvalio svoju kći Lily Rose (16).

- Vrlo je pametna i bistra, više nego što sam ja bio u njenim godinama - dodao je glumac koji kaže da ga je najviše iznenadila 'preobrazba' Lily iz 'njegova malene djevojčice u mladu djevojku'. 

- Ovo što se s njom događa nisam očekivao tako skoro. Kada ju vidim našminkanu i sređenu, stvarno je uznemirujuće, jer je tako lijepa djevojka i sve se dogodilo jako brzo - kaže tata Depp, prenosi Daily Mail. Ističe kako se mora pomiriti s tim da njegova Lily Rose 'živi svoj život u svijetu' te da joj u potpunosti vjeruje, ali da se nikada neće prestati brinuti. 

Deppova kći je bila u Parizu za vrijeme terorističkog napada. Otišla je s tuluma u centru grada netom prije no što je počela pucnjava. 

Lily Rose krenula je stopama majke manekenke i pjevačice, Vanesse Paradis (42), s kojom je Depp, nakon rastave, u prijateljskom odnosu.. Naime, Lily je uočio i odmah angažirao Karl Lagerfeld, koji je i 'otkrio' Vanessu kada je bila Lilynih godina. Lily je glumila i u dvije horor parodije, a u jednoj od njih, 'Yoga Hosers', glumi s ocem. Tinejdžerica je i imala ugovor sa Chanelom, za koji je i snimila kampanju. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • El Tractor 21.11.2015.

    Imao bi i ja puste ugovore kad bi mi ćaća bio glumac A liste Hollywooda.

  • dolazim_u_miru 21.11.2015.

    kako to da se nitko ne zabrine kad mu je dijete pretilo, uzimajući u obzir bolesti koje pretilost meže izazvati...

  • dolazim_u_miru 21.11.2015.

    https://www.google.hr/search?q=lily+rose&espv=2&biw=1600&bih=799&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYuv3mtaHJAhWIVhoKHSlPAC0Q_AUIBigB#tbm=isch&q=young+vanessa+paradise&imgrc=BWJYx4lQQg2X-M%3A prirodno mršava na mamu, a i lijepa... svrstavati sve ljude u isti koš je zaostalo i needucirano, jer postoje 3 osnovne građe tijela, sitna, srednja i jača... a ona je sudeći prema obujmu kosti sitna, tanak zglob na ruci, tanki struk, itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare