To je to što me zanima!

Johnnyja Deppa očarala Milica, partnerica premijerke Brnabić

Glumčevu pažnju ukrala je Milica Đurđić, koja je u dugogodišnjoj vezi s premijerkom Srbije Anom Brnabić. Prije dvije godine Milica je na svijet donijela i sina Igora
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Johnny Depp (58) u utorak je u popodnevnim satima sletio u Beograd. Uz brojne medije i obožavatelje njegova lika i djela, Deppa je dočekao i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić (51) te omiljeni srpski glumac Miloš Biković (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, povod dolaska ovog glumca u Beograd je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji koji se trenutno emitira na Amazon Primeu i Apple TV-u.

'Puffins' je proizveden u Srbiji u produkciji Archangel Studija glumca Miloša Bikovića, a u serijalu animiranom liku Johnnyju Puff - Silent Sparrow, glas je upravo posudio Deep.

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA Johnny Depp sletio u Beograd, dočekao ga je nasmijani Vučić

Glumac je bio zvijezda večeri u glavnom gradu Srbije, a svi su se htjeli fotografirati i komunicirati s njim. Ipak, njemu je za oko zapela Milica Đurđić, partnerica premijerke Ane Brnabić. S njom je pričao i smješkao joj se dok je Brnabić držala govor.

U jednom trenutku okupljenima se obratio i glumac koji je iskazao zahvalnost i oduševljenost srpskim narodom.

NEKE JE I RASPLAKAO Depp pojavom oduševio fanove u Beogradu, a Vučića figuricom

Prisjetimo se, Ana i njena partnerica Milica, u ljubavnoj su vezi godinama, a prije dvije godine Milica je na svijet donijela sina Igora.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jonja 21.10.2021.

    Samo se bolest širi iz tih krugova...ajme...oprosti im Bože jer ne znaju što rade.Sramota za ljudski rod

  • mirorad 20.10.2021.

    Ko,koga,zasto,kamo,zbog cega. Hmmmm🤔🥴

  • Buffer 20.10.2021.

    a ja mislio da će ga očarati Vučićeve čube  ... :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare