To je to što me zanima!

Joksimović o braku: Jovana je sretnija i nekako se proljepšala

Pjevač je za srpski Alo izjavio da mu je supruga Jovana u braku pričljivija nego inače i da ne može doći do riječi od nje. Misli da se proljepšala i da je nekako sretnija
Vidi originalni članak

Ništa se posebno nije promijenilo sad kad smo u braku. Sretni smo i zadovoljni. Jovana se baš proljepšala i nekako je sretnija, pričljivija je nego inače. Ne mogu doći do riječi od nje, izjavio je Željko Joksimović (39) za srpski Alo.

Pjevač i voditeljica Jovana Janković (30) polovicom siječnja vjenčali su se na Maldivima nakon četiri godine veze. Supružnici, koji u Srbiji uskoro planiraju crkveno vjenčanje, upoznali su se 2008. godine kada su vodili Euroviziju u Beogradu. Tada su oboje bili u vezama, no uskoro su ostavili tadašnje partnere i započeli vezu. Zaručili su se na Valentinovo prošle godine i mjesec dana nakon toga prekinuli, no ubrzo su se pomirili.

Osim o prvim bračnim danima pjevač je progovorio i o pripremama za nastup na ovogodišnjem Eurosongu.

- Pjesmu za 'Eurosong' predstavit ću za mjesec dana. Želim vidjeti kako će se ostale zemlje prikazati. Početkom ožujka ćemo napraviti prezentaciju i poslije toga će početi kampanja- izjavio je Joksimović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • madjarica 04.02.2012.

    bravo za njih!bas mi je drago.

  • christy 03.02.2012.

    bit će da je trudna -.-

  • Asterix 03.02.2012.

    Nije loša ova Jovana... Jovano Jovanke

Komentiraj...
Vidi sve komentare