To je to što me zanima!

Joksimović: Sam biram odjeću i u šoping ne idem bez žene

Početkom godine oženio se za voditeljicu Jovanu nakon četiri godine veze. Otkad je u braku ne tulumari kao nekad, a s Jovanom bi, dodaje, volio imati veliku obitelj
Vidi originalni članak

Srpskog pjevača Željka Joksimovića (40) supruga Jovana (30) je, kaže, dovela u red. Otkad je u braku ne tulumari kao nekad, a s Jovanom bi, dodaje, volio imati veliku obitelj. 


- Oboje želimo djecu, ali polako, vrijeme je pred nama - rekao nam je Željko. 

Početkom godine oženio se za voditeljicu nakon četiri godine veze. Pjevač će pred zagrebačkom publikom nastupati 14. 9. na Rujanfestu kod Westgatea.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gea55 07.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TomislavVk 06.09.2012.

    Bitno da vam ne smeta srbadija iz Vlade koja nam vodi ovu državu, ne to vam ne smeta, nego vam smeta jedan pjevač, pa da možda sam zaboravio da smo baš s Joksimovićem vodili rat. Ne čudi me ništa, jer smo narod koji prvo mrzi sebe, a onda sve oko sebe. Ujutro smo ljuti sami na sebe,a ostatak dana na sve oko sebe i svi su nam krivi i svi su četnici i sve ih treba protjerati i poubijati. E jadni li ste...

  • flamenco 06.09.2012.

    ma ajde ti gdje god hoćeš , briga nas .., samo ne dolazi u Hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare