To je to što me zanima!

Joksimovićeva žena iznenada je dala otkaz, saznao se i razlog...

Uprava televizije je tražila da Filip Čukanović vodi emisiju petkom, s čime se Jovana i Srđan nisu složili i tražili su otpremninu. Uprava se tome protivila pa je televizijski dvojac dao otkaz
Vidi originalni članak

Jovana Joksimović (39) i Srđan Predojević (49) su najpoznatiji voditeljski par u Srbiji, a nedavno su iznenada prekinuli suradnju s Prvom srpskom televizijom, piše Blic. Tamo su vodili jutarnji program.

Uprava televizije je tražila da Filip Čukanović vodi emisiju petkom, s čime se Jovana i Srđan nisu složili i tražili su otpremninu. Uprava se tome protivila pa je televizijski dvojac dao otkaz. 

U EMISIJI UŽIVO Jovana rasplakala Lepu Brenu: Pustila lažnu snimku iz Italije

Inače, televizija je željela Čukanoviću dati jedan dan tjedno u emisiji jer su bili zadovoljni gledanošću koju su imali kada je ljetos bio voditelj. 

Jovana i Srđan neće odraditi otkazni rok. Zajedno su započeli karijeru na RTS-u gdje su radili pet godina, također u jutarnjem programu, a potom su prešli na Pink televiziju, gdje su se zadržali osam godina. Na Prvoj bili su dvije godine te su vodili emisiju pod nazivom 'Jutro sa Jovanom i Srđanom'.

Gledatelji njihove emisije pitaju se hoće li i dalje skupa nastaviti raditi negdje drugdje, budući da su na to naviknuli, no voditeljski par nema komentara na vijest o otkazu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mit 19.09.2020.

    Nebitno za hr

  • sky linee 18.09.2020.

    Brzo će ona naći novi posao

  • 18.09.2020.

    I kakve mi veze u Hrvatskoj imamo s time negdje tam u Srbiji. Koga uopće to zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare