To je to što me zanima!

Jole dobio treću kćer, bio je sa suprugom Anom na porođaju

Ana je rodila prirodnim putem i porođaj je prošao bez ikakvih komplikacija. Sam porođaj trajao je, doznajemo dosta kratko. Mama i beba su dobro i oporavljaju se
Vidi originalni članak

Joško Čagalj Jole upravo je dobio još jednu kćer. Njegova supruga Ana Čagalj u rodilištu KBC-a Split rodila je djevojčicu tešku 3060 grama i dugu 47 centimetara. Ana je rodila prirodnim putem i porođaj je prošao bez ikakvih komplikacija. Jole je bio sa suprugom u rađaoni, a sam porođaj trajao je dosta kratko. Mama i beba su dobro i oporavljaju se nakon porođaja. 

Joško Čagalj Jole (39) i supruga Ana u braku su pet godina. Zajedno već imaju dvije kćerke, četverogodišnju Ivu i dvogodišnju Emu. Pjevač je u kolovozu prošle godine rekao kako bi nakon dvije kćeri volio imati sina, ali pošto se puno bavi humanitarnim radom i vidio je kroz kakve sve probleme djeca i roditelji prolaze, najbitnije mu je da njegovo dijete bude zdravo.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ojčoićopgzhglč 13.02.2012.

    Pa kad će više taj sin, ajde 4. sreča

  • ruzica ruzic_1 09.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • rajonrondo 09.02.2012.

    ja znam kako se pravi muško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare