To je to što me zanima!

Jole otkrio kako je saznao da su Hana i Grašo zajedno: To je bilo mjesecima prije nego se pročulo

Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompatibilni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni, priča
Vidi originalni članak

Joško Čagalj Jole (49) rekao je da njegova djeca nisu razmažena i da je zahvalan što je to tako. "Pa moji sigurno nisu razmaženi, čak sam i ponosan kako pred blagdane znaju reći - tata, ne treba nam ništa, samo da znate. Smatram da ljudi moraju znati što znači zaraditi kunu, plaću, kad to osjetiš dok si mlad, onda ideš tako kroz život, znat ćeš cijeniti velike i male stvari", ispričao je Jole za IN magazin.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvrnuo se na vezu Hane Huljić (30) i Petra Graše (45) i istaknuo je da je to i očekivao. 

- Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni. Bio sam pozvan od Tončija, Vjekoslave, Hane i Petra, hajde kao dođi. Onda sam došao, sjeo za stol i kažu oni zvali smo te pošto si član obitelji, moramo ti nešto saopćiti. Petar i Hana su skupa. Onda je Petar to potvrdio, tako da sam ja to znao nekoliko mjeseci prije novinara - kaže. 

Božić i praznike provest će, kao i svake godine, u krugu prijatelja i obitelji.

'SPLIĆANI SE NANJUŠILI' Hana i Grašo su se družili s Tončijem i poznatim glumcima na zagrebačkom Adventu

- Odemo moje kolege i ja sa ženama, Huljić, Grašo, Rozga, Neno Belan, Tomo Mrduljaš, svi koji se nađu u Splitu, odemo ujutro na kavu, onda nešto kratko, onda malo fritule, lignje, i onda se ide doma odmoriti. Pa polnoćka, pa ručak, to mi je jedna od tih stvari koje u vrijeme Božića dobiju još jednu veću dimenziju kad je cijela obitelj na okupu - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Danijela nista novog sve je to poznato 15.12.2021.

    Danijela je to odlicno podnjela a Graso ne zelim reci moje misljenje samo kazem veliki glumac ko i Huljici zar se ona nema u cemu slikati nego u jednoj te istoj haljini izgleda koda je starija od njega

  • maumamau 15.12.2021.

    Valjda oni naj bolje znaju zašto su se razišli.A ako je istina da je Grašo htio dicu,to mu nemogu zamjeriti iskreno.Svatko ima neke želje i prioritete za života.

  • ludnapola 15.12.2021.

    bas me interesira sta bi se desilo da to nas jole nije saznao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare