Obavijesti

Show

Komentari 46

Jole otkrio kako je saznao da su Hana i Grašo zajedno: To je bilo mjesecima prije nego se pročulo

Jole otkrio kako je saznao da su Hana i Grašo zajedno: To je bilo mjesecima prije nego se pročulo
6

Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompatibilni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni, priča

Joško Čagalj Jole (49) rekao je da njegova djeca nisu razmažena i da je zahvalan što je to tako. "Pa moji sigurno nisu razmaženi, čak sam i ponosan kako pred blagdane znaju reći - tata, ne treba nam ništa, samo da znate. Smatram da ljudi moraju znati što znači zaraditi kunu, plaću, kad to osjetiš dok si mlad, onda ideš tako kroz život, znat ćeš cijeniti velike i male stvari", ispričao je Jole za IN magazin.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Hana i Grašo u Sarajevu VIDEO

Osvrnuo se na vezu Hane Huljić (30) i Petra Graše (45) i istaknuo je da je to i očekivao. 

- Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni. Bio sam pozvan od Tončija, Vjekoslave, Hane i Petra, hajde kao dođi. Onda sam došao, sjeo za stol i kažu oni zvali smo te pošto si član obitelji, moramo ti nešto saopćiti. Petar i Hana su skupa. Onda je Petar to potvrdio, tako da sam ja to znao nekoliko mjeseci prije novinara - kaže. 

Božić i praznike provest će, kao i svake godine, u krugu prijatelja i obitelji.

Hana i Grašo su se družili s Tončijem i poznatim glumcima na zagrebačkom Adventu
Hana i Grašo su se družili s Tončijem i poznatim glumcima na zagrebačkom Adventu

- Odemo moje kolege i ja sa ženama, Huljić, Grašo, Rozga, Neno Belan, Tomo Mrduljaš, svi koji se nađu u Splitu, odemo ujutro na kavu, onda nešto kratko, onda malo fritule, lignje, i onda se ide doma odmoriti. Pa polnoćka, pa ručak, to mi je jedna od tih stvari koje u vrijeme Božića dobiju još jednu veću dimenziju kad je cijela obitelj na okupu - zaključuje. 

Koncert Petra Graše na Kestenijadi u Hrvatskoj Kostajnici

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SERIJALA 'TKO JE KRIV?'