To je to što me zanima!

Jole proslavio 51. rođendan u Splitu, na fešti pjevala Zorica Kondža: 'Ajme ljudi, kakva noć!'

Koncert pjevačke dive Zorice Kondže u Mandrachu dugo se očekivao u Splitu pa je upravo tu večer za proslavu rođendana odabrala Jolina supruga Ana
Vidi originalni članak

U društvu supruge Ane i bliskih prijatelja popularni Jole velikom feštom proslavio je svoj 51. rođendan na koncertu kolegice Zorice Kondže u kultnom splitskom Mandrachu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večernji izlazak koji je trebao biti spontano druženje uz večeru s prijateljima pretvorio se u cjelonoćnu zabavu, a ponesen sjajnom atmosferom, Jole se kolegici Zorici pridružio na bini i zajedno s njom i zapjevao. Darivao je kolegicu i ružom i time pokazao koliko se međusobno cijene i obožavaju.

Koncert pjevačke dive Zorice Kondže u Mandrachu dugo se očekivao u Splitu pa je upravo tu večer za proslavu rođendana odabrala Jolina supruga Ana, a njezin suprug, popularni pjevač, jedva je to dočekao. U jednom trenutku dok je pjevao, zaplesao je sa suprugom, javno na mikrofon joj poručio koliko je voli i koliko mu ona znači, a kad je uslijedio poljubac, publika ih je pozdravila ovacijama.

- Ajme ljudi, kakva noć, predivno sam se proveo, oduševili ste me. Split je konačno dobio još jedno mjesto gdje ćemo s ponosom voditi sve naše goste. Zorica Kondža je naša ikona, doslovno ikona naše scene, spoj sjajnog glasa, velike dobrote i jednostavnosti. Volim takve ljude - poručio je raznježeni pjevač darivajući kolegicu ružom.

O OBITELJI, BLAGDANIMA... Joško Čagalj Jole: Pod borom si želim novu Huljićevu pjesmu

Kad je otpjevao svoj neplanirani nastup, pridružio se supruzi i prijateljima na plesnom podiju. Dok je Zorica Kondža svojim glasom i izvedbama dalmatinskih hitova publiku obarala s nogu, Jole nije štedio energiju. Pjevao je i plesao s ostalom publikom uživajući na Zoričinom koncertu u Mandrachu.

A već idući četvrtak, 23. veljače, na istom mjestu, mnogi željno iščekuju nastup Giuliana i Diktatora. Bit će to još jedna divna splitska noć. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Zoky2222 18.02.2023.

    Pa tko slusa Kondzu? 🤦

  • mrTrobec 18.02.2023.

    Dobro kaže, kakva noć. Nikada u Hrvatskoj sunce neće granuti

  • zrno soli u glavi 18.02.2023.

    Zašto odjednom nema vijesti iz Zambije? Da li možda zato jer se PRVI put otkad je izbila afera s Hrvatima u Zambiji službeno oglasio netko iz DR Konga? Gauthier Luyela, ravnatelj za zaštitu djece u kongoanskom ministarstvu za obitelj i djecu, rekao je novinarima AFP-a da stranci ne mogu legalno posvajati djecu iz DR Konga još od 2017. godine. Tada je, kaže, donesen novi zakon o obiteljskom pravu. Navodi da, sve dok se ne osnuje nova državna agencija koja će nadzirati posvojenja iz inozemstva u skladu sa zakonom, nikakva međunarodna posvojenja nisu moguća.  Nema komentara? Maca popala jezik Benčićki, Grliću Radmanu i onoj krivobraniteljici koja je tužila Pervana? Kako to, kako to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare