To je to što me zanima!

Jolie želi da Pitt svoje frendice drži što dalje od njezine djece...

S obzirom na to da mu više ne može diktirati s kim će se družiti, lukava Angelina je odlučila svoje mjere provoditi preko 'leđa' još uvijek maloljetne djece
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (44) još prije desetak godina zabranila je svom, sada već bivšem, partneru Brad Pittu (56) snimanje ljubavnih scena s bilo kojom drugom glumicom osim nje. No, to nije sve. Poznati zavodnik tijekom braka nije smio imati niti jednu prijateljicu koju nije 'odobrila' njegova voljena izabranica. Iako više nisu u braku, Jolie ne popušta sa zabranama. 

S obzirom na to da mu više ne može diktirati s kim će se družiti, Angelina je odlučila svoje mjere provoditi preko 'leđa' još uvijek maloljetne djece. 

Tjednima se pisalo kako jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca nije usamljen tijekom izolacije koju provodi u Los Felizu u Kaliforniji, pišu strani mediji. 

U luksuznom domu društvo mu je pravila kolegica Alia Shawkat (31) koja se proslavila u seriji 'Arrested Development'. Brad ju je navodno upoznao i s kćeri Shilohom (13), a nakon što je Angelina saznala za novo prijateljstvo odlučila je poduzeti nove mjere.

Ovaj put od supruga je tražila da zajedničku djecu drži dalje od novih prijateljica ili partnerica, a izvor blizak paru otkrio je kako Angelina ne želi imati prijateljice

- Angelina nikada nije imala puno ženskih prijatelja. Ne postoji šansa da će se sprijateljiti s nekim s kim se Brad druži - rekao je izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 20.05.2020.

    Žena samo želi dijecu zaštiti od tabloida zna se da su bliski izvori spremni prodati majku za dolere

  • mily 20.05.2020.

    Bred se treba tješiti, djeca rastu, godine prolaze, a kad budu punoljetni sami će odlučivati, nema zabrane

  • bogica 20.05.2020.

    Frustrirana baba je najgora baba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare