To je to što me zanima!

Jon Bon Jovi: U šoku sam, moja kći Stephanie je ovisnica

Odgajao sam je da bude poštena, ali sad se bojim da sam negdje pogriješio - požalio se Jon. Glazbenik neće pjevati dok ne riješi obiteljske probleme
Vidi originalni članak

Ovo mu je najgori mjesec u životu. Prvo je zbog uragana Sandy otkazao koncerte u Europi, a sad mu se najstarija kći predozirala i završila u pritvoru, rekli su pjevačevi prijatelji. Iako je sud u New Yorku odbacio optužbe protiv Stephanie (19), roker Jon Bon Jovi (50) i dalje je, kaže, jako zabrinut za jedinu kćer.

- U šoku sam. Ona je moja mezimica. Odgajao sam je da bude poštena, ali sad se bojim da sam negdje pogriješio - požalio se Jon. Neće pjevati dok ne riješi obiteljske probleme.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ella_54 07.12.2012.

    Tako se ponaša pravi otac i obitelj. R.I.P. svim mojim prijateljima i poznanicima koji nisu bili te sreće da ih itko shvati već su završili na margini društva i umrli "tamo negdje" odbačeni i sami.

  • Ella_54 07.12.2012.

    Teško je kad si poznat i po povećalom javnosti. Sada će ih neviđeno gnjaviti. Želim cijeloj obitelji da ostanu sabrani (i svim obiteljima koje imaju taj problem, ako vas ima ovdje i vama) i da nikada ne odustanu. Svaki život je vrijedan borbe. Ne znamo razloge ali i nije na nama da analiziramo i sudimo. Želim curi ozdravljenje, da ustraje i trajno ostane na putu bez droge.

  • crnaguja 18.11.2012.

    prvo mu je najstarija kćer,a dvije rečenice dalje jedina kćer.. ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare