To je to što me zanima!

Jordan želi prodati implantate iz grudi u dobrotvorne svrhe

ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE Starleta planira uskoro ići na operaciju kako bi smanjila grudi. Osjeća da joj se tijelo nakon rođenja djece Bunny i Jetta promijenilo
Vidi originalni članak

Katie Price (36),, poznatija kao Jordan, uskoro će ići na svoju sedmu operaciju grudi, a stare implantate neće baciti već će ih iskoristiti u humanitarne svrhe. Naime, listopad se obilježava kao mjesec borbe protiv raka dojke, a Jordan želi implantate, koji su joj trenutačno u grudima, potpisati i prodati te novac donirati nekoj humanitarnoj organizaciji čiji je cilj podizanje svijesti o toj bolesti i prevencija.

- Trebali bi prodati ove implantate. Imam ih još u sefu. Mogu ih i potpisati markerom. Možete imati upravo ove koje su u meni u roku od nekoliko tjedana - rekla je starleta i majka petero djece za The Sun. 

Britanka je odlučila smanjiti grudi jer osjeća da joj se tijelo promijenilo nakon što je rodila svoje dvoje najmlađe djece dvomjesečne Bunny i Jetta (1). Katie je majka i djevojčice Princess (7), te dječaka Harveya (12) i Juniora (9). 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vjeverica29 24.10.2014.

    Bolest!!!

  • Tin 99 24.10.2014.

    dobra

  • user_383511 24.10.2014.

    Mogle bi glumiti kosarkaske lopte,na sta lice

Komentiraj...
Vidi sve komentare