To je to što me zanima!

Još jedan prekid u nizu: Miley više nije u vezi s blogericom...

Kaitlynn je dva dana prije nego što je Miley objavila da se razvodi podijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, pjevačica je odlučila priznati da više nije u braku
Vidi originalni članak

Nakon mjesec dana romantične veze, pjevačica Miley Cyrus (26) i blogerica Kaitlynn Carter (31) su prekinule, prenosi magazin People. Iako su okončale vezu, djevojke će ostati bliske i dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prekinule su, ali su i dalje prijateljice. Oduvijek su prijateljice i bile su tu jedna za drugu kad su se razvodile. Samo više nisu u romantičnoj vezi - rekao je izvor blizak bivšem paru. Nakon što su se djevojke prethodno razvele od bivših supruga, živjele su zajedno u Los Angelesu.

Kaitlynn se nedavno razvela od Brodyja Jennera (36), sina Caitlyn Jenner (69), a Miley od glumca Liama Hemswortha (29). Kaitlynn je dva dana prije nego što je Miley objavila da se razvodi od Liama podijelila njihove zajedničke fotografije s jahte, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, pjevačica je odlučila priznati da više nije u braku.

Izvori bliski paru komentirali su kako pravi razlozi njihovog razvoda leže u Liamovim porocima i Mileynoj nevjeri. Pjevačica je navodno pokušala spasiti brak, no nije mogla prijeći preko toga da Liam puno pije i konzumira droge. 

- Kao bivšoj ovisnici to joj je jako teško palo i jednostavno nije mogla prijeći preko toga - rekao je bliski izvor za TMZ. Ipak, u cijeloj priči nije Liam jedino crna ovca. Glumac tvrdi kako je razlog njihovog razvoda Mileyna nevjera. 

RAZVODE SE NAKON 7 MJESECI Borba oko skrbništva: Miley ne da Liamu svojih 15 ljubimaca

Miley i Liam su se u tajnosti vjenčali 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelja u njihovom domu u Tennesseeju. Iako se nekoliko puta šuškalo o njihovom prekidu, par je to zanijekao, a Liam je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije i videe.

 

 

 


 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • DamTi18cm 22.09.2019.

    D is a D.

  • x00x 22.09.2019.

    nepremostivi problem je kao on pije a ne kaj ona voli curke hahaha

  • pljuvačnica 22.09.2019.

    Objest...ono...il si lezba il nisi. Ne jedi na-gov!

Komentiraj...
Vidi sve komentare