To je to što me zanima!

Još jedna žrtva bizarnog trenda: Drakea pogodili mobitelom na koncertu, on ostao zbunjen...

Slični incident dogodio se i pjevačici Bebe Rexhi, koju je mobitel pogodio u glavu. Pjevačica je nakon toga pala na pod te su joj morali priskočiti u pomoć iz backstagea
Vidi originalni članak

Neobični trend bacanja predmeta na pjevače proširio se glazbenom scenom posljednjih nekoliko tjedana. Najnovija žrtva je kanadski reper Drake (36), kojemu je u glavu doletio mobitel. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Incident se dogodio na koncertu u Chicagu, održanom u sklopu glazbenikove velike turneje  All a Blur. Video incidenta proširio se na društvenoj mreži TikTok. 

@jordyntaylor28 Minus the phone throwing it was a great first night #chitown #itsallablurtour #draketour2023 #drakeconcert2023 #chicago #openingnight #drake #fyp #unitedcenter #itsallablur ♬ original sound - Jordyn

Drakea je mobitel koji je doletio iz prvih redova publike pogodio u ruku, a on se samo zbunjeno okrenuo i nastavio svoj nastup.

Slični incident dogodio se i pjevačici Bebe Rexhi (33), koja je 'prošla' puno gore jer ju je mobitel pogodio u glavu. Pjevačica je nakon toga pala na pod te su joj morali priskočiti u pomoć iz backstagea

Podsjetimo, Adele je nedavno tijekom nastupa u Las Vegasu komentirala ovaj bizarni fenomen našalivši se kako izaziva publiku na okršaj, a zatim je iz pištolja ispalila majice u publiku.

@jakee558 Stoka al jbg #srbija #voyage #nucci #musicweek #mw #fyp #foryou #viral @Voyage ♬ original sound - Jake

Osim stranih izvođača, nedavno su se na meti napada našli srpski pjevači. Tako je na Music Week Festivalu u Beogradu reper Voyage (21) dobio bocom u glavu, a Breskvica (22) satom. Najgore je ipak prošla mlada pjevačica Ema Radujko (19), koja je na binu izašla obučena u dugine boje. Emu je publika gađala bocama i tenisicama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KRADEM ZA BOGATE 😇😇 07.07.2023.

    Novi trend je riba u glavu. Pitajte Vitasovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare