To je to što me zanima!

Još jedno ročište: Popović je sa smiješkom otišao sa suda

Milan Popović je naizgled zadovoljan izašao iz zgrade Općinskog građanskog suda u Zagrebu nakon dvosatne rasprave. Milan sada traži da njegov i Sevkin sin kod njega provodi svaki drugi tjedan
Vidi originalni članak

Milan Popović (50) došao je na sud zbog drugog spora kojeg je pokrenuo protiv svoje bivše partnerice Severine Kojić (44). Milan sada zahtjeva da njihov sin Aleksandar (4) živi jedan tjedan kod njega, a jedan kod pjevačice. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom sudskom sporu kojeg je pokrenuo, Popović je tražio od Severine da plaća alimentaciju od 3.500 kuna. Milan je htio da Aleksandar živi kod njega, dok bi ga Seve viđala tek svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. 

Na posljednje ročište, Severina nije došla no bio je prisutan njen odvjetnik, Dario Budimir. 

Popović je nedavno tužio Severinog supruga Igora Kojića, zbog objavljivanja fotografija malog Aleksandra te od njega na sudu kao odštetu traži 42.770 kuna. Severinin bivši tužio je i njena menadžera za klevetu od čega je na kraju odustao, a policiji je prijavio Igorova oca, Kebu jer je navodno nevezanog Aleksandra vozio u svom autu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MOC JE U ZNANJU 01.10.2016.

    Dete tog uzrasta pripada majci da se ona o njemu brine .

  • *Montenegro Diamantes* 01.10.2016.

    ..Šta ova sujetna bakarna budala pokušava?otet dijete majci, pa kakva god da je..

  • SAINT 21.09.2016.

    severina je smeće samim tim što je bila sa ovom đukelom , pošto nimficu ne može namirit našla je mlađeg ali dodijat će mu brzo, nikad sritna , ipak je ona seljanka dugopoljska iz partizanske obitelji , zločinaćke..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare