To je to što me zanima!

Još se nije ni razveo od Ive: Bole Top ljubi svoju bivšu curu

Boško Balaban i njegova bivša djevojka viđeni su u prisnoj šetnji. Bivši nogometaš već dulje pokušava zadobiti njenu pozornost pa joj je tjednima slao zavodničke poruke
Vidi originalni članak

U jeku razvoda s Ivom Balaban (38), koji još nije službeno okončan, Boško Balaban (38), znan i kao Bole Top, bacio je oko na još jednu nekadašnju manekenku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o njegovoj bivšoj djevojci s kojom je bio u vezi prije nego što se zaljubio u Ivu. Boško i atraktivna Ivana viđeni su u prisnoj šetnji zagrebačkim Mlinovima. Kako doznajemo, bivši nogometaš već dulje pokušava zadobiti Ivaninu pozornost pa joj je, kako doznajemo, tjednima slao zavodničke SMS-ove.

Priznao joj je da se razvodi, no oprezna Ivana nije mu isprva povjerovala jer su se on i Iva, šuškalo se u gradskim kuloarima, i prije četiri godine razvodili.

- Ovo je naše vrijeme da svatko poradi na sebi, a tako i na našem odnosu. Vrijeme uvijek zna najbolje - rekla je tad Iva Balaban.

Javnošću je ovih dana odjeknula vijest da se nogometaš i bivša Kraljica Hrvatske ipak definitivno razvode nakon 15 godina braka. Ljeto, ako je vjerovati njihovim prijateljima, nisu proveli zajedno. Boško je solirao, a Iva se hvalila fotografijama u kupaćem kostimu. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • lorenabg 06.10.2017.

    Iva izgleda kao da mu je mama, ružno i staro izgleda

  • karton 05.10.2017.

    Bole, Brugge pita di si i sto radis ??

  • gita2014 05.10.2017.

    A iva il je slijepa il bedasta pa i sa sevkom ju je varao a danas su one dvije BFF

Komentiraj...
Vidi sve komentare