To je to što me zanima!

Još su 'bombe': Za modele dva desetljeća kao da nisu prošla

Najljepše žene devedesetih opet skupa u spotu Duran Durana 'Girl Panic'. Članovi grupe bojali su se bijesnih ispada Naomi Campbell, ali sve je glatko prošlo
Vidi originalni članak

Kad smo okupljali djevojke za spot, Cindy Crawford odmah je pristala. Naomi je rekla da može, ali da je jako zauzeta, rekao je Simon Le Bon (53). Basist John Taylor dodao je da su se bojali Naomi Campbell (41).

- Malo je kasnila na snimanje i čim je došla, tražila je da je se odvede u njenu garderobu. Pomislili smo, hoće li i ovo biti jedan od onih Naominih divljih dana - rekao je Taylor.

Video “Girl Panic” počinje scenom iz hotelske sobe u kojoj se Naomi budi u krevetu pored polugolih ljepotica s ispijenim čašama šampanjca u ruci. Crna Pantera ustaje iz kreveta i otkriva stražnjicu u seksi korzetu. Naomi u spotu glumi frontmena Duran Durana Simona Le Bona. Eva Herzigova (39), Cindy Crawford (45), Helena Christensen (42) i Yasmin Le Bon (47), Simonova supruga glume ostale članove benda. U jednoj sceni Eva poljubi djevojku u usta, a na raskalašenom tulumu na kojem teku potoci alkohola polugole djevojke se ljube. Spot koji su ocijenili preseksepilnim zabranio je čak i liberalni MTV. Režirao ga je Jonas Akerlund, koji je radio Madonnin spot “Ray of light”.

Manekenke su se u ulozi članova benda pojavile na naslovnici Harpers Bazaara. Sa supermodelima u spotu proslavio se George Michael.

U “Freedomu” se 1990. godine pojavljuju Naomi, Linda, Cindy, Christy Turlington i Tatjana Patitz. On se nije pojavio u spotu, za razliku od duranovaca koji u “Girl Panic” glume novinare, fotografe, osoblje hotela...     

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Faustina009 19.12.2011.

    Da te sve žene na slici su ljepotice još uvijek i po meni ljepše od nekih današnjih modela..A uostalom te žene su uložile sav svoj život, trud i rad za to što su poslate supermodeli..Isto tako neke od nih još uivjek povremeno rade kao modeli i nose revije, tako da komentar da je njihovo vrijeme prošlo, definitivno ne stoji..Žene izgledaju dobro kao i na početku njihovih karijera.

  • -mrvica- 19.12.2011.

    ja neznam šta vam je, ženske izgledaju savršeno. na njima se vide godine ali ih savršeno nose. Nemoraju žene sa 40 izgledat ko babe, ne triba ti lova da malo pripaziš na prehranu. Šta se triba zapustit pa izgledat ko strašilo??

  • Raziel CRO 19.12.2011.

    Eh da.I Andrej je supermodel,forsira neke grudnjake i štikle a zapravo je jaran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare