To je to što me zanima!

Jose zapjevao i 'Kalelargu' na zadarskom Forumu...

Carreras je zaradio ovacije Zadrana zapjevavši "Kalelargu" s klapom Kadena. U Kataloniju je tenor ponio nekoliko pakiranja likera od maraske
Vidi originalni članak

Španjolski tenor Jose Carreras (63) nastupio je u utorak navečer na zadarskom Forumu pred oko 3000 ljudi. Među njima su bili i Vladimir Šeks sa suprugom, Đurđa Adlešić, Nadan Vidošević, hajdukovci Igor Štimac, Fredi Fiorentini i Branko Grgić te Novica Petrač i njegova djevojka, Zadranka Iris Bajlo. Carrerasa i glazbenike koji su s njim nastupili publika je čak četiri puta pozivala na bis. Najveće iznenađenje uslijedilo je kada su na pozornicu izašli članovi klape Kadena i zapjevali “Kalelargu”. U refrenu im se, čitajući tekst s papira, priključio i Carreras, što je kod publike izazvalo ovacije. Tenor je iz Zadra u rodnu Kataloniju ponio čak pet pakiranja likera Maraschino te suvenire iz zadarskog Muzeja antičkog stakla.
Carreras je još u nedjelju doputovao u Zadar privatnim avionom. Smjestio se u hotelu Bastion u središtu grada. Nije imao prohtjeve, osim da mu na prozore sobe stave foliju da se može naspavati. Dane prije koncerta se opuštao.
- Ja sam ovdje sad turist. Osjećam se odlično u Hrvatskoj - izjavio je Carreras pri dolasku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šuma 23.07.2009.

    e lijepo je čuti ko je platio za ovaj koncert. tako treba!!!!! inače zadar je grad fenomenalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare