To je to što me zanima!

Josip i Renata drugi su par koji se vjenčao u 'Braku na prvu': 'Primi moje snažne i krhke ruke'

Oboje su bili pod tremom, no Renata i Josip su prvi korak učinili. Jedno drugo su smirivali, a i Josipova sestra i kuma bila je zadovoljna, kao i Renatin kum
Vidi originalni članak

Renata i Josip drugi su par koji se vjenčao u emisiji 'Brak na prvu'. Oboje imaju mnogo iskustva u ljubavnim vezama, a ono što su naučili, sada žele i primijeniti. Prvi korak k tome je upoznavanje, koje se dogodilo na vjenčanju. 

PRVI MLADENCI UŽIVAJU 'Brak na prvu': Oženit će se još dva para, no mladoženja neće biti oduševljen? 'Šok, šok, šok!'

Josip je prvi izrekao svoje zavjete, koji su potpuno oduševili Renatu.

- Draga moja, opusti se, nasmiješi se, od srca. Primi moje snažne i krhke ruke. Snažne jer su prožete muževnošću, zrelošću i mudrošću. Krhke jer ti daju ljubav. Ono što je najlakše je i najteže dati. Želim ti se prepustiti, želim te osvojiti, želim biti iskrena i pošten. Hoće li uspjeti? Uspjet ćemo. Vodit će nas osjećaji - rekao je Josip.

ISKICE U 'BRAKU NA PRVU' Tiago i Tina se poljubili, pričali o intimi. Gledatelji: 'Ohladit će se oni brzo, euforija će splasnuti...'

- Dragi moj zaručniče, uzbuđena sam što ću ostatak života provesti s tobom kao tvoja supruga. Nadam se da ćemo zajedno graditi dom i ispuniti ga toplinom, a kao tvoja supruga obećajem da ću te voljeti i poštovati kroz dobro i loše vrijeme. Još te ne volim, ali ću te zavoljeti i s radošću stupam u brak s tobom - rekla je Renata.

Čini se da su za sada zadovoljni jedno drugim.

- Dečko se čini simpatičan, ali i dominantan. Osjetim tu energiju. To zasada mogu reći. Ništa više. Neću govoriti unaprijed, ali čini se uredu - komentirala je Renata.

'BRAK NA PRVU' Prvo zajedničko jutro Tiaga i Tine: 'Malo smo se i stiskali...'

- Rekao bih kako je Renata ono što sam očekivao. Ispunila je moja očekivanja kada je riječ o vanjštini. Itekako valja Renatu upoznati i to ćemo i ostvariti - ispričao je Josip.

Oboje su bili pod tremom, no prvi korak su učinili. Jedno drugo su smirivali, a i Josipova sestra i kuma bila je zadovoljna, kao i Renatin kum. 

POGLEDAJTE ŠTO NAM JE JURAJ ŠEBALJ OTKRIO O DAKRU:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.02.2024.

    Šonjo!

  • SexyKitty19 02.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN  

  • Mr. Pickles 31.01.2024.

    Novak Đoković

Komentiraj...
Vidi sve komentare