To je to što me zanima!

Josip iz 'Ljubav je na selu' opet ljubi! Bivšu htio zaprositi, a ona ga je prevarila: 'Više neću žuriti'

Josip se u showu pokazao kao pravi zavodnik, ali djevojke koje su gostovale na njegovom imanju nisu pokazale interes za to. Nakon emisije upoznao je curu koju je želio zaprositi, ali ga je ona prevarila
Vidi originalni članak

Josip Tratnjak (22), natjecatelj 12. sezone showa 'Ljubav je na selu' konačno je pronašao sreću u ljubavi. Mladi farmer, nakon niza nesreća koje su ga zadesile, u razgovoru za RTL.hr otkrio je da je ponovno sretan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Našao sam curu, da, ali neću žuriti više, idem polako - rekao je Josip. Uz to smo je kratko dodao: 'Ona je moja zlatokosa, a ostalo ostaje tajna.'

SJEĆATE SE JOSIPA? U 'Ljubavi na selu' je ispričao tužnu životnu priču, a curu još nije našao: 'Čekam onu pravu'

Josip se u 'Ljubav je na selu' pokazao kao pravi zavodnik i šaljivac, ali djevojke koje su gostovale na njegovom imanju nisu pokazale interes za to. Neko vrijeme je nakon emisije bio sam, ali je upoznao djevojku s kojom je planirao i brak.

Ipak, taman pred zaruke, nesretnica ga je prevarila te je Josip otkazao sve daljnje planove.

- Osjećam se jako slomljeno. Želim joj sve najbolje, ali više je ne želim vidjeti - otkrio je tada u razgovoru za RTL.hr.

Josip je u showu iznio tešku životu priču. Tijekom života zadesile su ga tragedije. Ostao je bez oba roditelja, a otac je bio razlog njegove prijave u 'Ljubav je na selu'.

- Iskreno, moj tata se veselio zbog toga i ja idem po njegovoj želji, ispunit ću mu obećanje. Želim pronaći curu koja će me voljeti baš takvog kakav jesam. Rekao mi je to prije nego što je umro, kao da mi je htio reći da je sve na meni - rekao je Josip. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mediokritet 26.08.2021.

    a gdje su goga i adam?

  • 26.08.2021.

    @nap dragi ,prijavit cu te u ovaj show .dosta je bilo igranja s lutkama

  • Mthesecond 26.08.2021.

    Eh da su mladje nase komentatorice 😄 Decec bi bio idealan za neke od njih 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare