To je to što me zanima!

Josip Radeljak se žesti: Kazneno ću goniti Jusića!

Iako Dikan tvrdi da je za sve Jusić kriv, Đelo se ne želi obračunavati u medijima i, kaže, ne boji se jer svi u Dubrovniku dobro znaju kakav je Radeljak...
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija istražila je prošlomjesečni obračun Đele Jusića (71) i Josipa Radeljaka (67) u kafiću Talir.
- Prekršajni postupak je gotov i obojica će na sudu odgovarati za remećenje javnog reda i mira. Što se nas tiče, obojica su jednako krivi - kazali su u PU dubrovačko-neretvanskoj. Dikan, kojeg je Jusić tog jutra zalio vodom i kavom, a on njega ošamario, najavio je da će protiv Jusića podnijeti kaznenu prijavu.
- Shvatio sam da dubrovačka policija, da bi možda pokušala spasiti ugled ‘gospara’ Đele, ustraje na tome da smo ‘mi’ napravili nered i remetili javni red i mir. To nismo ‘mi’ nego je gospodin Đelo mene prostački i iz čista mira napao - izjavio je Dikan i dodao da skladatelju povod za napad nije bila zaštita prava Vande Petković, čiji je brat Axel veliku imovinu ostavio Dikanu, odvjetniku Draganu Suši i bilježniku Nikši Viđenu. Radeljak tvrdi da njih trojica obvezu iz oporuke, brigu o bolesnoj Vandi, ne mogu ispunjavati jer im razni “skrbnici i dušobrižnici” ne daju do nje. Dodao je da bi Vanda mnogo bolje živjela ako bi mogli iznajmljivati kuću punu umjetnina u dubrovačkoj jezgri, koja je trenutačno zapečaćena. Vanda osporava oporuku koju ju je njen brat na morfiju “potpisao” otiskom prsta.
- Za kaznenu prijavu protiv mene nisam čuo. S Dikanom se neću dopisivati preko novina, a suda se ne bojim jer će tamo znati što je bilo. Nemam ništa osobno protiv Radeljaka. Pa svi u Dubrovniku znaju kakav je - rekao je Đelo Jusić.

KUĆA VRIJEDNA MILIJUNE JOŠ STOJI ZAPEČAĆENA
Radeljak, Suša i Viđen dobili su od Axela Petkovića na upravljanje kuću od 600 “kvadrata” u središtu Dubrovnika. Vanda Petković (na slici) ušla je u nju prošlog proljeća s policijom i stručnjakom za procjenu imovine. Otad je zapečaćena.

DEVASTIRAO KULTURBNO DOBRO PA GA PRODAJE
Radeljak je osuđen na godinu dana zatvora uvjetno zbog devastacije kulturnog dobra. Na svojoj kući kraj Straduna bez dozvole je obavio niz građevinskih zahvata. Prošle godine oglasio je da prodaje tu kuću za dva milijuna eura.

'HIKMO, BAŠ SAM KRENUO PO TVOJIH 2800 EURA...'
Stolar Hikmet Hadžiomerović (70) kaže da deset godina naganja Radeljaka po Dubrovniku jer mu je dužan 2800 eura za radove na kući nedaleko od Straduna. Svaki put kad ga nađe, Dikan mu kaže da će mu platiti sutra pa odmah pobjegne.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • susjed 16.08.2010.

    S čime ćeš ga goniti ? S 1500 kuna mirovine ,smeće oronulo ?

  • user_47832 16.08.2010.

    Kreten!

  • mrkva666 16.08.2010.

    rat dinosaura-nova turisticka atrakcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare