To je to što me zanima!

Josip Šelendić opet se zbližio s bivšom Anteom Kodžoman?

IZLAZE ODVOJENO Malina i Josip nisu predali papire za rastavu, ali od studenog ne žive zajedno. Njega su navodno vidjeli kako se ljubi s Anteom Kodžoman...
Vidi originalni članak

Suvlasnik tvrtke u Kataru u subotu oko jedan sat došao je na otvorenje narodnjačkog kluba Diamond bez supruge, manekenke Maline Grahek (22). Josip Šelendić (32) cijelu noć se zabavljao u društvu prijatelja Azera Berbera, bivšeg dečka Aleksandre Grdić. Dva sata kasnije s prijateljicama došla je i manekenka Antea Kodžoman s kojom je početkom 2009., pisalo se, bio u vezi. No u klubu se Antea i Šelendić nisu družili, iako se po kuloarima šuška da su se opet zbližili. A navodno su prije tjedan dana viđeni u noćnom klubu kako izmjenjuju nježnosti. Kodžoman demantira nagađanja. Tvrdi da sa supružnicima Šelendić nema veze. Josip se uzrujao i objasnio da su to dezinformacije. Nije želio reći kad se namjerava rastati od Maline. Na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu kažu da Šelendići nisu podnijeli papire za rastavu.

Josip i Malina ne žive zajedno otkad se u studenom na rođendanskom tulumu navodno u zahodu pijana grlila s njegovim prijateljem i posvađala 
s bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić     

Idi na 24sata

Komentari 106

  • seronja 31.01.2012.

    Ide mi na živce kad ljudi na svakom članku sa showa pitaju tko su ovi ljudi, koga briga za njih i sl. Ali evo, vidio sam članak i otvorim da vidim tko su ti ljudi, da budem u toku jel. Ajd, skužim neka manekenka i tajkunčić. I onda u komentarima vidim neka Petra Maroje (kad sam vidio Maroje mislio sam da znam tko je, ali sam vidio da se ne zove Dundo), pa neka Cvjetković, Kođoman?? Jesam ja toliki seljak ili mogu bit sretan što nikad nisam čuo za njih?

  • Faustina009 30.01.2012.

    Ja ne znam kako je Antea se mogla vratiti ovome liku, nakon svega poniženja koje joj je priskrbio pred par godina ili nešto malo više ako se ne varam?? Pa bacio ju je kao krpu i otišao sa Malinom, a ona s enjemu vraća !!! Pa ženo gdje ti je pamet!!? Nakon takvoga poniženja završiti sa tim čovjekom, koji te je izgazio kao krpu za pranje podova, ja to nebi učinila za nikakove novce svijeta, ali tko zna možda mu se Antea želi osvetiti..

  • dhabula6 30.01.2012.

    jedna bolja od druge razlika samo u stažu

Komentiraj...
Vidi sve komentare