To je to što me zanima!

Josipa će za svog Karla pjevati 5. prosinca u Domu sportova

Publika će još jednom imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi Josipine četiri desetljeća duge karijere: ‘Dok razmišljam o nama’, ‘Magla’,...
Vidi originalni članak

Josipa Lisac će tradicionalni 'Koncert posvećen Karlu Metikošu' održati 5. prosinca i to prvi puta do sada u Maloj dvorani Doma sportova. Dvorana će biti posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima. Kao I do sada, publika će još jednom imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi Josipine četiri desetljeća duge karijere: ‘Dok razmišljam o nama’, ‘Magla’ , ‘O jednoj mladosti’, ‘Hir, hir, hir’, ‘Danas sam luda’ i mnogim drugima.

- Kad je Karlo 1991.  otišao  na svoj vječni put , ja sam imala osjećaj da nastavljamo zajedno, da stvari ne prestaju. Sad su se možda uloge malo promijenile, ali ne smijemo zanemariti duhovnost i zato sam mogla nastaviti. Postoji snaga ljubavi. U ime ljubavi prema čovjeku i glazbi i prema sebi, moraš nastaviti dalje - kaže Josipa Lisac.

U bendu koji će ju pratiti 5. prosinca bit će Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal. Inače, Josipa je ovih dana na Instagramu objavila fotografiju kojom objavljuje da je snimila novu pjesmu, ‘Moja magija’. Drugi je to single a prvi, pjesma ‘Tu’, već se naveliko vrti na radio postajama. Nakon Doma spotova, Josipa će održati dva koncerta u Švedskoj - 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu .

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jorgovanjorgovan 11.10.2015.

    Ako ce pjevati za Karla onda nek ode na grob i pjeva mu , pa nek joj on plati. ovakve fore puse smo ovcice

  • Sultan of Swing 09.10.2015.

    Kraljica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare