To je to što me zanima!

Josipa Lisac: Oduvijek sam znala da ne želim biti majka

To je bila humana i razumna odluka. Oduvijek sam znala da ne želim biti majka. Karlo i ja smo se previše voljeli, nije bilo mjesta za treću osobu, zaključila je Josipa
Vidi originalni članak

Glazbenica tvrdi kako u mladosti nije bila privlačna muškarcima. Gostujući u emisiji na televiziji Pink rekla je da joj nisu često prilazili.

- To je iskra koja se mora osjetiti i prepoznati - objasnila je Josipa Lisac (62).

Dodala je da s pokojnim suprugom Karlom Metikošem nikad nije razmišljala o tome da imaju djecu jer djetetu ne bi mogla pružiti potrebnu ljubav.


- To je bila humana i razumna odluka. Oduvijek sam znala da ne želim biti majka. Karlo i ja smo se previše voljeli da bi u našim životima bilo mjesta za treću osobu - zaključila je Josipa Lisac.

Idi na 24sata

Komentari 330

  • hvala bogu što sam ateist 13.02.2013.

    Cijeli je ovaj forum krcat osuda sebičnosti kao nekog zla koje ugrožava svekoliki opstanak čovječanstva. No zar uzimanje zraka disanjem nije u stvari rezultat vrlo sebičnog refleksa i vrlo sebična aktivnost tijela svakog bića, zar uzimanje vode nije sebično, bez sebičnog nagona gladi dijete nikad nebi sisalo niti bi se bilo ko od nas hranio, dali bi bez sebičnog nagona čovjek ikada oderao ubijenu životinju i navukao njenu kožu da se zaštiti od hladnoće, zar rušenje šuma da bi se grijali nije sebično, zar građenje cesta, kuča, brodova koji love i ubijaju milijune drugih živih bića da bi ih pojeli nije sebično, zar stvaranje viška da bi imali rezerve nije sebično i tako dalje, sebično je i uzgajanje drugih živih bića da bismo ih ubili i jeli, gledano realno ne postoji ljudska aktivnost koja nije rezultat sebičnosti. No vlastitu djecu nesebično učimo kako je sebičnost mana a nesebičnost vrlina čak ih i kažnjavamo ako sebično pojedu dvije banane a bratu ili sestri ne ostave ništa. Istovremeno vrlo sebično pljačkamo tuđe prirodne resurse protjerujemo slabije trpamo ih u rezervate i zauzimamo njihova područja pa istrjebljujemo i vrste i rase U usporedbi sa generalnom sebičnošču ljudske vrste koja sebičnošču virusa uništava ovu planetu josipinu želju da se biološki ne reproducira nazvati sebičnošću je smješno.

  • MaxBetting 12.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MaxBetting 12.02.2013.

    njezin izbor,larin izbor...

Komentiraj...
Vidi sve komentare