To je to što me zanima!

Josipa Lisac: 'Radije ću igrati golf nego praviti marmeladu'

IGRA SVE BOLJE Prije nekoliko godina priznala je i da nije naročito vješta igračica, ali prema fotografijama koje objavljuje u posljednje vrijeme na društvenim mrežama, čini se da je napredovala
Vidi originalni članak

Palica, sunčano vrijeme, loptice... To je sve što Josipi Lisac (69) treba za idealan dan. A to je za nju igranje golfa, hobi koji već godinama upražnjava. Jedinstvena u glazbenom izričaju, kao i u modnom, takva je diva i na golf terenu.

Prepoznatljiva boja kose, bijela majica i crne široke hlača, ali - pankerske. Davno je Josipa priznala kako joj je golf omiljena zanimacija.

- Radije ću kad je lijepo vrijeme igrati golf nego raditi marmeladu - rekla je Lisac.

Prije nekoliko godina priznala je i da nije naročito vješta igračica, ali prema fotografijama koje objavljuje u posljednje vrijeme na društvenim mrežama, čini se da je napredovala. Taj pokret, ‘grif’, vidi se da nije totalni amater... 

- Kad god je lijepo vrijeme iskoristim ga za igranje golfa. Nisam još jako dobra, ali kad budem pozvat ću vas da vam pokažem svoja umijeća - izjavila je Lisac za Večernji.hr prije 14 godina.

Osim omiljenog joj golfa, Josipina velika strast je i glazba. Zbog zdravstvenih poteškoća nije nastupila na ovogodišnjem Porinu, gdje je imala čak pet nominacija, za najbolji žensku vokalnu izvedbu, najbolji album pop glazbe, najbolju produkciju, najbolju snimku i najbolju vokalnu suradnju. Idućeg vikenda, Josipa ima koncert na Šalati. 

POGLEDAJTE VIDEO: (Pikanterije i skandali s Porina)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.07.2019.

    Nezna ona ni jaje na oko ispeči

  • serpentine 01.07.2019.

    Na plus 500 dugi rukavi

  • kenjkalo 01.07.2019.

    Isfuravanje, snobizam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare