To je to što me zanima!

Josipa Lisac: Usisavam jer je to fitness posao, a kuham žabe

Glazbena diva otkrila je Zoranu Šprajcu da obavlja kućanske poslove, no da u njih unosi i 'dašak glamura' jer je on s njom kud god da ide. Lisac je otkrila i što najviše voli spravljati za blagdane
Vidi originalni članak

Josipa Lisac (67) voli obavljati kućanske poslove. - Normalno da volim. A znate li gdje je glamur? Unutra. Kud god se šećem, idem, glamur je sa mnom. Ovo su zapravo neki fitness poslovi, tako da su dobrodošli - rekla je Josipa u 'RTL Direktu'. Sarmu, dodala je, ne kuha, ali zato često kuha štuku i žabe.

- 'To je sve bilo dok smo Karlo i ja kuhali. Ja sam bila šegrt u kuhinji, a on šef kuhinje. Onda mi je jednog dana rekao da sam nadišla učitelja. Kasnije sam kroz godine svoju prehranu, kuhinju i kulinarstvo svela na salate, jednostavnija jela - prisjetila se se glazbenica. 

Josipa će 10. i 14. prosinca u Lisinskom imati dva koncerta u čast Karlu Metikošu. Oba su rasprodana u roku od 48 sati. 

- Mene je malo strah. Velika je to odgovornost, ali da su se koncerti rasprodali bez plakatiranja, bez ijednog plakata na cesti, bez medijske informacije, samo internetom... Možda sam ja to stvorenje 21. stoljeća. Meni se to sviđa. Još samo da mogu napraviti to da sjedim doma, uživam, gledam se u špigl i da se to prenosi, a da ja ne moram putovati na koncerte - kazala je Lisac. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 06.12.2017.

    Sada ću dobiti minuse, ali s dužnim štovanjem, ne bih je više slušala.Nju ili voliš ili ne voliš.Bilo je tu par lijepih izvedbi i to može proći.Ali Karla više već dugo nema, i to se osjeti.Osobno, nisam luda za njom..

  • 06.12.2017.

    Tko tebe sluša jbt??

  • black_cat 06.12.2017.

    opičena i svoja, ili ju mrziš ili ju voliš, nema druge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare