To je to što me zanima!

Josipa Lisac vratila se muzici: Otpjevala je pjesmu za film

Emotivna interpretacija dive glazbene scene u jednom od najiščekivanijih regionalnih filmova godine istinski nas je ostavila bez daha
Vidi originalni članak

Glazbena diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac je za potrebe filma Rajka Grlića, 'Ustav Republike Hrvatske', otpjevala pjesmu 'Riječ koja nas je uvrijedila'. Iskrena i jedinstvena interpretacija Josipe Lisac savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine.

To je ljubavna priča o mržnji, inspirirana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Upravo se to može osjetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji će zasigurno osvojiti srca brojnih gledatelja i isto tako ih neće ostaviti ravnodušnima.

Ovaj se film pita može li se netko uronjen u predrasude i mržnju pretvoriti u normalno ljudsko biće te može li takav netko ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi. Glazbu, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Duke Bojadzijev.

Poslušajte pjesmu Josipe Lisac

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom festivalu Montreal World Film pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem. Film u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza s kino prikazivanjem diljem Hrvatske kreće od 06. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pješčani sat 29.09.2016.

    prekrasne orhideje

  • ćeprolje 28.09.2016.

    Nostalgičarski film - jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare