To je to što me zanima!

Josipa se skida za novac: Znaju to moji roditelji. Korigirala sam nos, grudi, jagodice, usne i guzu

Josipa Karimović pronašla je prošle godine način kako zaraditi brz i lak novac. Otvorila je profil na OnlyFans stranici na kojoj objavljuje 'vruće' fotografije i videosnimke. Pretplata je oko 100 kuna mjesečno
Vidi originalni članak

Vinkovčanku Josipu Karimović (25) šira je javnost upoznala 2018. tijekom sudjelovanja u showu 'Ženim sina', a bila je i u srpskim 'Parovima'. Nakon sudjelovanja u zabavnim emisijama, Josipi su se mnoga vrata otvorila, a od svakodnevnih obožavatelja, kaže, jedva se brani. Nude joj snimanje porno filmova, na što ona trenutno 'nema komentara', a kaže kako je sretno zauzeta. Upravo je dečko taj koji ju, kako tvrdi, fotografira.

POGLEDAJTE VIDEO: Život hrvatskih starleta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On me podržava uvijek i zauvijek - kaže Josipa. Na sebi je do sada obavila mnoge estetske zahvate, ali to ne skriva.

- Korigirala sam nos, grudi, jagodice, usne i guzu - priznala je Slavonka visoka 170 centimetara i teška 53 kile fanovima na svom profilu društvene mreže. U travnju je trebala ponovno korigirati grudi, ali spriječile su je zabrane oko korona virusa.

Prošle godine pronašla je način kako zaraditi brz i lak novac. Otvorila je profil na OnlyFans stranici na kojoj objavljuje provokativne fotografije i vruće videosnimke. Pretplata je 15 dolara (oko 100 kuna) mjesečno. 

- Mogu fino zaraditi na tome jer radim ono što iskreno volim i trudim se. Danas djevojke otvaraju tu stranicu i očekuju da će novci pasti s neba i brzo odustanu - kaže Josipa. Mnogi su je upitali nedostaje li joj 'normalan' način života.

- Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, sve dok ne odlučim nešto drugo - kaže Karimović. Dodaje kako njezini roditelji znaju za sve i ne stide je se. Na pitanje fanova: 'Koliko je centimetara dovoljno za dobar seks?', Josipa odgovara: 

- Definitivno 20. 

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Ivonna55 25.07.2020.

    Vidim ovdje svakakvih komentara i pozitivnih i negativnih a ja cu reci da je ovo jedna velika zalost i jad ovu curu sam vidjala dok jos nije nista korigirala i bila crnka na prvi pogled joj bas nista nije falilo zgodna ne preljepotica al onako normala bez potrebe za nekim popravcima ali curi je kolko vidim trebala strucna pomoc jer ovo u sta je se pretvorila nije nimalo zdravo a i dalje ne odustaje koliko moras imat tuzan zivot da ni dalje nisi zadovoljan a promjenio licni opis :( za onlyfans necu osudjivat jer nije jedina more je takvih danas a jos gore od toga je sto postoje one a zakopcane do grla i postene u "sretnom braku" tako da ni ozenjeni nebi trebali komentirat ovakve jer neznaju nikad sta hrane kod kuce !

  • MaRio1122 20.07.2020.

    Kvak kvak

  • muckoDjubre 20.07.2020.

    Na prvoj slici izgleda ko pajopatak. Al ok. Za jednu noc bi bila dobra..

Komentiraj...
Vidi sve komentare