To je to što me zanima!

Joško Lokas je ostao u odličnim odnosima s bivšom: 'Nemojte se čuditi ako nas vidite na kavi'

Voditelj Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa prekinuli su prošlog ljeta, no ostali su u jako dobrim odnosima. Bivši ljubavnici surađuju na setu njegove serije 'Nestali', a planiraju nastaviti suradnju u budućnosti
Vidi originalni članak

Joško Lokas (50) priprema se za emitiranje druge sezone 'Nestalih', serije koja je odlično prihvaćena među gledateljima. Unatoč tome, voditelj, scenarist i autor priznao je da mu nije svejedno.

- Apsolutno me strah. Pričamo priče o živim ljudima i nekima koji nisu više među nama. Kada smo serijalu davali ime "Nestali", nije to bilo samo iz definicije "nestali u akciji", htjeli smo kroz identificiranje s našim likovima progovoriti o različitim generacijama ljudi koji su nepravedno zakinuti za civilni život i sve ono što on nosi - rekao je za Večernji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokasova bivša djevojka, Jelena Katarina Kapa (30) također sudjeluje u njegovom projektu 'Nestali', a s njom je, nakon prekida na ljeto, ostao u odličnim odnosima. 

- Jelena i ja smo ostali u iznimno dobrom odnosu i nemojte se začuditi ako nas vidite u gradu kako pijemo kavu jer se i dalje družimo i u svakodnevnom smo kontaktu. Samim time potpuno je logično da smo surađivali i na drugoj sezoni serije "Nestali", ali i da će biti još projekata na kojima ćemo surađivati.

BADNJAK U METROPOLI Zagrebačkom špicom prošetali Kolinda, Jandroković, Lokas, Iva Todorić i brojni drugi poznati

Uz snimanje serije, Joško je voditelj popularnog zabavnog kviza 'Potjera', a kako kaže, uspijeva se 'prešaltati' s jednog posla na drugi. Tijekom radnog tjedna raspored mu je gust, a vikendom se posvećuje djeci.

- Oba posla jako volim i to me motivira za dalje. A dan, vjerojatno kao i kod svakog. Ranije ustajanje radnima danima i kasan povratak kući s posla. Klinci, izvanškolske aktivnosti, i knjiga ili serija. Vikendom, kad ne radim - klinci, klinci i samo klinci. Nadoknađujemo ono što se ne može nadoknaditi tako što se ne odvajamo jedni od drugih.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SamirDamir 08.02.2022.

    moderan brak i dijeljenje supruge s drugim parovima, reci tako Joško a ne prikriveno. Uglavnom vidi se da je bivša za akcije, zato si je i stavila silikone. zamisli ju bez toga kako bi ravna bila.

  • ŠefBravara 07.02.2022.

    Tko praši ovu Jelenu ?

  • ATuring 07.02.2022.

    Hm, onda je lakse bilo ostati u braku ako volite provoditi vrijeme zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare