To je to što me zanima!

Jovana prijeti Hrvatici: 'Šuti ako ne želiš da te ošišam. Tiho budi'

Prije ulaska u show, Monika je samouvjereno tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastvenim poljupcima
Vidi originalni članak

Suze, smijeh, tučnjave i svađe dio su realityja. Natjecatelji su zatvoreni u luksuznoj kući punih deset mjeseci pa shodno tome nije čudno da proživljavaju teške trenutke tijekom boravka u realityju “Zadruga”.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatica Monika Horvat (28) na meti je brojnih natjecatelja u kontroverznom showu 'Zadruga', a ovaj put zamjerila se bivšoj djevojci Jovani Tomić poznatijoj kao Matora. 

- Ti si najveći folirant u kući. Da, zaj*bala sam te. Bila sam s tobom, a voljela sam bivšu djevojku Sanju. Otkrit ću svima kakva si ti zapravo osoba- vikala je Jovana. Monika joj je odgovorila kako je najveći lažov i prevarant u Zadruzi. 

HRVAT U 'ZADRUZI' Fran opet šokira: 'Svaki drugi dan sam šmrkao kokain, a joint sam pušio prije posla i na pauzi'

- Ajde, idi svom dečku koji živi u Americi. Rekla si mi i da ga želiš za*ebati jer ima samo 21 godinu. Sada glumiš nešto, a bila si kao pas prije nekoliko dana. Šuti ako ne želiš da te ošišam. Tišina - prijetila se Jovana. 

Prije ulaska u show, Monika je samouvjereno tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane. 

No veza je brzo prekinuta i svaka je otišla na svoju stranu. Trenutno su na 'ratnoj nozi', a brojni Zadrugari smatraju da će uskoro ponovno završiti zajedno u krevetu. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM:

Idi na 24sata

Komentari 28

  • korisničko ime zauzeto 21.01.2021.

    tu odma vidiš o kakvim je ženskim kapacitetima riječ. Bravo 24 sata, samo ih promovirajte umjesto da rješavate prave probleme i o njima pišete

  • x00x 21.01.2021.

    jovana hrvaticu???? koji k....? valjda srpkinja hrvaticu il jovana ivnu (il kak god da se ta zove)

  • ..lola. 21.01.2021.

    Kak će ovi ponovno u civilizaciju nakon ovoga..? 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare