Show

Komentari 28

Jovana prijeti Hrvatici: 'Šuti ako ne želiš da te ošišam. Tiho budi'

Jovana prijeti Hrvatici: 'Šuti ako ne želiš da te ošišam. Tiho budi'

Prije ulaska u show, Monika je samouvjereno tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastvenim poljupcima

Suze, smijeh, tučnjave i svađe dio su realityja. Natjecatelji su zatvoreni u luksuznoj kući punih deset mjeseci pa shodno tome nije čudno da proživljavaju teške trenutke tijekom boravka u realityju “Zadruga”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatica Monika Horvat (28) na meti je brojnih natjecatelja u kontroverznom showu 'Zadruga', a ovaj put zamjerila se bivšoj djevojci Jovani Tomić poznatijoj kao Matora. 

- Ti si najveći folirant u kući. Da, zaj*bala sam te. Bila sam s tobom, a voljela sam bivšu djevojku Sanju. Otkrit ću svima kakva si ti zapravo osoba- vikala je Jovana. Monika joj je odgovorila kako je najveći lažov i prevarant u Zadruzi. 

- Ajde, idi svom dečku koji živi u Americi. Rekla si mi i da ga želiš za*ebati jer ima samo 21 godinu. Sada glumiš nešto, a bila si kao pas prije nekoliko dana. Šuti ako ne želiš da te ošišam. Tišina - prijetila se Jovana. 

Prije ulaska u show, Monika je samouvjereno tvrdila kako gledatelji neće imati priliku gledati njezine “vruće akcije”, a samo nekoliko dana nakon toga ljubitelji realityja imali su priliku uživati u strastvenim poljupcima i dodirima između Monike i Jovane. 

No veza je brzo prekinuta i svaka je otišla na svoju stranu. Trenutno su na 'ratnoj nozi', a brojni Zadrugari smatraju da će uskoro ponovno završiti zajedno u krevetu. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM:

Najčitaniji članci