To je to što me zanima!

Jožef otkrio zašto nije uspjela veza s Azrom: 'Trudio sam se, a na kraju ništa. Povrijeđen sam'

Jožef Mastnak i Azra Kitić u emisiji su se zbližili, ali nakon showa ljubav između njih dvoje je pukla. Dok Azra kaže da se Jožef nije trudio ni slao joj poruke, on tvrdi suprotno
Vidi originalni članak

Bivši kandidat iz showa 'Ljubav je na selu' Jožef Mastnak ispričao je svoju stranu priče o prekidu njega i Azre, za RTL.

PRATITELJI JE PITALI Victoria Memić iz 'Ljubav je na selu' otkrila zašto se zaručila za Radoslava: 'Volim radit s*anja'

'Povrijeđen sam'

-  S Azrom nije bilo ništa na kraju, malo sam povrijeđen. Čovjek se trudi, a na kraju ništa. Ja sam je zvao i ona se ne javlja - ispričao je.

Dodao je kako su se čak dogovorili za wellness, ali je ona na kraju odustala. 

ZARUČILA SE ZA RADOSLAVA Victoria Memić ispekla kolače i otkrila: 'Uživam biti domaćica, a nadam se uskoro i majka...'

- Mislim da nije zainteresirana za mene. Malo me to povrijedilo. Da joj je stalo do mene, ona bi išla. Nakon toga se više nije javila kada sam je zvao - rekao je.

Jožef nije izgubio vjeru u ljubav

Iako su s Azrom bile i druge kandidatkinje na njegovom imanju, Jožef priznaje kako su one one imale odličnu uslugu. Nije mu jasno zašto je odustala od njihovog odnosa.

- Ne znam što sam više mogao napraviti. Ona mi kaže da naša ljubav ide presporo, a i sama je rekla da neće na brzinu. Onda sam i usporio - zaključio je.

BILA JE JAKO ZABRINUTA Ruža iz 'Ljubav je na selu' imala moždani udar: 'Bilo mi je muka, nisam osjećala noge, grozno...'

Unatoč što mu veza s Azrom nije uspjela, Jožef nije izgubio vjeru u ljubav.

Podsjetimo, na završnome okupljanju Azra Kitić zamjerila farmeru Jožefu što se ne trudi i ne šalje joj romantične poruke. 

- Između mene i Jožefa nema ništa, ne zove me niti smo prijatelji. Znači da mu nije stalo do mene. On je takav čovjek, ja tu ne mogu ništa. To je istina - ispričala je Azra. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • GolaBanana 14.12.2023.

    Jožef šmrče bijelo

  • nedam se 14.12.2023.

    Nije da moraš biti miss ali makar mrvu ženstvenosti.

  • zaladilo 14.12.2023.

    Nebrige te imadneš ti svoje talevizije 🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare