To je to što me zanima!

Judita Franković je zavodljiva božica: Liniju tesala 2 mjeseca

Judita je u predstavi besmrtna grčka božica zore i majka zvijezda Eoja. Njezina najveća strast bila je prema mladim smrtnicima kao što je Titon kojeg je utjelovio glumac Marko Braić...
Vidi originalni članak

U pripremama za predstavu smo istraživali povijest burleske i inspirirali se plesačicama kao što su Bettie Page, Dita von Teese, Josephine Baker, priča Judita Franković Brdar (37).

Glumica je 'zapalila' publiku na 17. izdanju Bjelovarskog odjeka kazališta, odnosno BOK festu gdje je izvela izazovni striptiz. U suradnji s mladim glumcem Markom Braićem (28) utjelovili su glavne likove u strastvenoj ljubavnoj komediji 'Titon'. Mnogi su se divili njezinom seksepilu, dok su drugi komentirali njenu isklesanu liniju i noge bez grama celulita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dva i pol mjeseca sam trenirala za ovu predstavu, uz probe naravno - pohvalila nam se glumica Autorski je to projekt redateljice Vlatke Vorkapić iza kojeg stoje teatar Erato i Teatar na Trešnjevci gdje je predstava i praizvedena krajem prošle godine.

Judita je u predstavi besmrtna grčka božica zore i majka zvijezda Eoja. Njezina najveća strast bila je prema mladim smrtnicima kao što je Titon...

- Unutar priče se dotičemo suvremenih tema i želje za vječnim životom i mladošću - izjavila je glumica. Uz nju i Braića glume i Žarko PotočnjakVladimir Posavec-Tušek. Predstava je oduševila Bjelovarčane i 'zaradila' ovacije. 

Judita je od travnja 2018. u braku sa snimateljem Markom Brdarom (41).

ČLANICA ŽIRIJA Judita je s dubokim dekolteom došla na otvorenje festivala...

Vjenčali su se u Ljubljani koju su smatrali idealnim izborom za malen, intiman i miran obred.

- Sve ima kratki vijek trajanja pa sam sretna što u takvim vremenima uza sebe imam čovjeka koji je senzibilan. S njim se možeš i smijati, uzeti vremena za razgovor, osluškivati, ne zaboraviti se grliti i ljubiti, čitati knjige zajedno - rekla je glumica. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 22.05.2019.

    Uf,baš je prirodno sexy ženska,takvih je sve manje,anje,nje,e.....

  • 04.05.2019.

    Imala je divne grudi, imala je divan ten, a ja noge kao Lili Marlen. Donna, o Donna...

  • ZG U SRCU 03.05.2019.

    Juditu, za predsjednicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare