To je to što me zanima!

Juliette Lewis zgrozile cajke, ali oduševilo svitanje u Puli...

Glumica, poznata po filmovima 'Natural Born Killers', 'From Dusk Till Down', 'Cape Fear' Hrvatsku je posjetila prije desetak godina kad je sa svojim bendom The Licks nastupala u zagrebačkom klubu i na Murteru
Vidi originalni članak

Hvala Hrvatska što ste se lijepo brinuli o nama, doviđenja, rekla je hollywoodska zvijezda i pjevačica jutros u videu na Instagram Storyju. Juliette Lewis (46) objavila je video svitanja zore u Puli što ju je oduševilo.

Sudeći prema videu nalazi se u jednom hotelu. Za sad nije poznato je li glumica u Hrvatsku došla poslovno ili privatno. Prije nekoliko dana je na Instagramu, na kojem ima oko 900 tisuća pratitelja, podijelila svoje frustracije tijekom boravka u Hrvatskoj. Naime, nakon napornog dana, otišla je u hotel kako bi se odmorila, ali 'susjedi' iz obližnje sobe to joj nisu dozvolili. U susjednoj sobi, sudeći po snimci, odvijao se pravi 'cajka' party na kojem su se puštale pjesme Harisa Džinovića, a glumici zadale 'pravu muku'. 

- Pozdrav svima. Samo želim da čujete moje susjede u hotelu u Hrvatskoj. Ne znam zašto, ali ovo mi stvara stres. Samo želim doći u svoju sobu i pojesti hranu u miru i tišini - rekla je tad Juliette.

JULIETTE LEWIS Stigla u Hrvatsku, a zbog cajki ne može spavati: 'Želim tišinu'

Glumica, poznata po filmovima 'Natural Born Killers', 'From Dusk Till Down', 'Cape Fear' Hrvatsku je posjetila prije desetak godina kad je sa svojim bendom The Licks nastupala u zagrebačkom klubu i na Murteru.

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih je bila u vezi s Brad Pittom. Zaljubili su se tijekom snimanja filma 'Too Young to Die'. Juliette je imala 16 godina kad su se upoznali, a on deset godina više od nje. Skupa su bili četiri godine.

- To je bila predivna veza, puna ljubavi, sa pametnim i zabavnim tipom. Nakon što smo prekinuli on je postao planetarno popularan - rekla je svojedobno Juliette.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.11.2019.

    Hotel s pet zvjezdica, razvaljuješ Harisa u sobi, briga te za sve druge. Znam taj tip ljudi. Pećinari se još asimiliraju, još 300 godina i bit će to puuuno bolje.

  • 26.11.2019.

    Uvatii.ste se tih "cajki" koje veze s cajkom nemaju....i nekako da za Karleusu to mislite al Haris?

  • 26.11.2019.

    svi glumci hvale hrvatsku i nasu hranu to je lijepa reklama

Komentiraj...
Vidi sve komentare