To je to što me zanima!

'Julio Iglesias mi je otac i sudu ću predati opuške kao dokaz'

Javier Sanchez Santos tvrdi da je njegova majka, portugalska balerina imala kratku aferu s pjevačem dok je bio u braku s voditeljicom. Iglesias ima osmero djece iz dva braka, a još nije komentirao tvrdnje o očinstvu
Vidi originalni članak

Nadam se da ću konačno dobiti pravdu, rekao je Javier Sanchez Santos (41).

Portugalac tvrdi da je sin pjevača Julija Iglesiasa (74) i da je njegova majka, portugalska balerina Maria Edite imala s njim kratku aferu 1975. dok je bio u braku s voditeljicom Isabel Preysler (66). 

Sanchez je kao dokaz sačuvao maramice i opuške koje je koristio Iglesias, a njih je prikupio privatni detektiv kojeg je unajmio. Sam je već napravio DNK analizu koja je potvrdila 99 posto vjerojatnosti da mu je pjevač otac. 

- Na neki način osjećam veliko olakšanje jer bez obzira što se dogodilo postoji dokaz da sam ja njegov sin - istaknuo je Sanchez. 

Njegova majka je pokrenula parnicu za očinstvo 1992., no sudac ju je poništio radi proceduralnih pogrešaka. Pjevač još nije komentirao Sanchezove tvrdnje. 

Iglesias se dva puta ženio i ima osmero djece. Najpoznatiji je njegov sin, pjevač Enrique Iglesias (42) koji je u vezi s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom (36) s kojom je nedavno dobio blizance. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.12.2017.

    ,,tko zna koliko još ima djece

  • ivo-špalj 22.12.2017.

    sin pjavač?? pjevač?? bio bi i ja precjednik dam i je tata Buš ili regan...

  • vickozec 22.12.2017.

    I meni je Sai baba tata

Komentiraj...
Vidi sve komentare