To je to što me zanima!

Juraj Hrvačić: Recesija je, ove godine neće biti HRF-a

Iako se ove godine odustaje od festivala, Hrvačić tvrdi da je budućnost HRF-a neupitna. Odlukom su htjeli dati doprinos proturecesijskim mjerama
Vidi originalni članak

Organizacijski odbor Hrvatskog radijskog festivala ispričao se Gradu Opatiji zbog otkazivanja ljetnog programa. Partneri su odustali od praćenja festivala zbog gospodarske krize. Direktor Juraj Hrvačić rekao je da festival čeka bolja vremena.
- Ovom odlukom pokazali smo ozbiljnost i društvenu odgovornost. Ne bi bilo u redu da se novci troše na zabavu dok drugi nemaju za jesti - kazao je Hrvačić i dodao da će zbog otkazivanja festivala imati slobodan vikend za proslavu 30. godišnjice braka. U roku od dva mjeseca najavio je i povlačenje iz diskografije te će nejvjerojatnije prodati svojih 40 posto udjela u Hit Recordsu. Hrvačić se želi baviti televizijom i to ne samo produkcijom. Već ima i neke ponude iz inozemstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Florida 22.02.2010.

    lud, zbunjen, normalan.....

  • crnilabud 22.02.2010.

    ...akaj je to HRf,nekaj za papati??

  • dalmatar 22.02.2010.

    Kome je recesija Jura..pivačima sumnjam,tebi još manje.Zamišljen je lipo ali se onda pretvorio u lutajući cirkus kojem je bilo bitno da zaradi.Pitanje je je li se balon HRF ispuhao. A najgore je kod nas što veliki projekti ovise o odluci jednog čovika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare