To je to što me zanima!

Juraj Zigman planira i Jelenu Rozgu pretvoriti u mangu

INSPIRIRAN JAPANOM Zigmanu je trebalo mjesec dana da sašije korzete kakve nosi i njegova muza Rozga. Kaže da već ima puno narudžbi za novu kolekciju
Vidi originalni članak

Trideset djevojaka prošetalo se u kimonima, korzetima i halterima koje je kreirao riječki dizajner Juraj Zigman (30). Pistom u zagrebačkom kinu Europa zavladale su japanske anime i mange.

- Imam već puno narudžbi od žena koje su vidjele moju reviju - kaže Zigman, čije je modele došla pogledati i Jelena Rozga (37), njegovo zaštitno lice, pa će uskoro na pozornici izgledati kao djevojka s piste. Splitska pjevačica pojavila se u Zigmanovoj kreaciji i omiljenim salonkama Gianvito Rossi iz kolekcije 2011. godine, čija je cijena 4200 kuna. Cipele su napravljene od kože i PVC-a, a takve imaju Severina (42) i Monika Mamić (32). 

Severina i Rozga obule su iste cipele na istom eventu, na partyju na zagrebačkom Velesajmu lani u prosincu. Rozgu je oduševila Zigmanova seksepilna kolekcija inspirirana Japanom.

- Jako sam zadovoljan revijom, bilo je jako energično - kaže dizajner koji je preskočio reviju na Cro-a-Porteru jer je pripremao kostimografiju za “Aidu“ na Splitskom ljetu. Zigman se i sljedeće godine opet seli u Split gdje će raditi kostime za “Madame Butterfly”, čija će premijera biti u ožujku u splitskom HNK.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zippysnake 22.12.2014.

    Uf kak su dobre ove manga kreacije!! Ajde curke oblacite to u proljece da mi decki barimo oka na Jap lookovima!

  • Angela Rita 22.12.2014.

    Pfffff, koja tragedija... zamisli imati iste cipele na nekoliko "ivenata"... ccc, i jos da ih netko obuce... uz sve blokade i kredite to bi mi zbilja bila najveca tragedija, a i to prvo primjetim kod drugih... da stalno nose iste cipele!

  • Galeb i ja 21.12.2014.

    Ovoj ne pomazu nikakove nove kreacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare