To je to što me zanima!

Jure je u Životu na vagi izgubio 37 kg, a evo kako izgleda nakon emitiranja popularnog showa...

Ovaj Splićanin odlučio je ući u 'Život na vagu' nakon što je u svibnju otrčao 30 metara. To ga je, kako je kazao za RTL, navelo na drastične promjene. Osim toga, priznao je kako je odmalena punašan
Vidi originalni članak

Jure Erceg Madžarac ušao je sa 152 kilograma u 'Život na vagu', a u finalu showa vaga je pokazala kako je izgubio 37.2 kilograma. I nakon emisije nastavio je s treninzima i pravilnom prehranom, što najbolje dokazuju njegove fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirao je ispred zrcala s nogometašem Darkom Nejašmićem (23), a ranije je objavio i fotografije koje prikazuju kako je izgledao prije te kako izgleda sada.

Ovaj Splićanin odlučio je ući u 'Život na vagu' nakon što je u svibnju otrčao 30 metara. To ga je, kako je kazao za RTL, navelo na drastične promjene. Osim toga, priznao je kako je odmalena punašan.

- Prvo je bilo tako da sam na deset kilograma dobivao deset centimetara, što je bilo u redu sve dok nisam samo prestao rasti, a nastavio dobivati po deset kilograma, i tako sve do 150! - rekao je Jure koji je sam pokušavao skinuti dobivene kilograme, ali bi se uvijek vratili.

LUKA SMOLJO U 'Životu na vagi' izgubio je 64 kilograma pa upisao fakultet i našao djevojku, sad se i oženio

- Jednom sam se posvetio vježbanju i u šest mjeseci izgubio 30 kilograma, ali to nije bilo održivo s keto dijetom i sve se vratilo - objašnjava. Na promjenu nabolje kazao je kako su ga motivirali svi dragi ljudi u njegovu životu - od prijatelja do obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VolbeatDbv 15.12.2022.

    Bravo!

  • Ivoivic3 14.12.2022.

    Ajde u etiopiju tamo svi mrsavi

  • 14.12.2022.

    Jako bitan lik

Komentiraj...
Vidi sve komentare