To je to što me zanima!

Jako mi je drago da je '24 sata dnevno' pjesma vaših novina...

Nakon dvadesetak minuta čavrljanja, Jurica Pađen i bend bili su spremni i čak dva puta odsvirati '24sata dnevno', a nije mu bilo ni problem nakon svirke fotografirati se s fanovima koji su se tada našli u studiju
Vidi originalni članak

Povodom 5000. broja tiskanog izdanja 24sata frontmen grupe Aerodrom Jurica Pađen (64) u svom je studiju ugostio našu novinarku i zapjevao pjesmu '24sata dnevno'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti tako s novinama sviraš inače? - upitali su ga kolege u studiju kada je stao za mikrofon, a umjesto nota je imao novine.

- Da, na koncertima si isto malo prelistam i obavezno riješim križaljku - našalio se Pađen. Dok se bend pripremao i uštimavao instrumente, Jurica je s novinarkom i fotografom pričao o svakodnevnim stvarima.

Nakon dvadesetak minuta čavrljanja, bend je bio spreman i nije im bio problem čak dva puta za redom odsvirati '24sata dnevno', a nije mu bilo ni problem nakon svirke fotografirati se s fanovima koji su se tada našli u studiju.

40 GODINA AERODROMA Jurica Pađen: Koncertom na Šalati nahranit ćemo gladne...

- Čestitam u ime grupe Aerodrom dnevniku 24sata izlazak 5000. broja. To nije malo, to je puno i samo naprijed - poručio je Jurica koji se naveliko priprema za koncert 31. svibnja na Šalati povodom 40 godina Aerodroma.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Anarhosindikalist 04.05.2019.

    Pađen, jedan od glavnih faca u ZAMPU sa Sfeccijem i Husom.... predstavlja sve ono, čega se Štulić gnuša.

  • black_cat 04.05.2019.

    a Pađen zna znanje.

  • jo2hn8ny 04.05.2019.

    E zbilja ste nisko pali kada vas "čita" Štula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare