To je to što me zanima!

'Justice League': Otkriven novi Batmanov auto i zaplet filma

Ben Affleck velikom brzinom radi na najnovijem Batmanu, a legendarnog superheroja ćemo prije novog samostalnog filma vidjeti u filmu s ostalim herojima iz DC-ovog svemira, 'Justice League'
Vidi originalni članak

Po svemu sudeći, radovi na narednom dijelu sage o Batmanu i Supermanu nisu nimalo zamrli. Naime, Warner Brothers/DC Films su nam pokazali i kako će u novim filmovima izgledati novi Batmanov Batmobile, kao i logo superjunačke ekipe koja će zajedno rješavati napad na Zemlju.

Uz odličan izgled novog auta, koji i dalje izgleda kao opako borbeno vozilo, valja spomenuti i da je za film o najbržem superjunaku, Flashu, već najavljeno da će biti značajno komičniji nego što se to očekivalo. Sudeći po tmurnosti koju smo vidjeli u 'Batman v Superman: Zora pravednika', reći ćemo da su to podosta dobre vijesti.

No ono što je najbitnije je da smo osim Batmobilea i loga dobili i prvi sinopsis filma.

- Uz novu vjeru u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne se uz svoju novostečenu saveznicu, Dianu Prince, sprema suočiti s još većim neprijateljem od onih koji su prijetili u 'Zori pravednika'. Zajedno, Batman i Wonder Woman brzo će okupiti tim metaljudi da bi se borili s otkrivenom prijetnjom. Ali unatoč formiranju nikad prije viđene herojske lige, s Batmanom, Wonder Woman, Aquamanom, Cyborgom i The Flashom na prvim redovima, možda je prekasno da se spasi planet od napada neviđenih proporcija.

'Justice League, Part One' u kina stiže krajem studenog 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare