To je to što me zanima!

Justin Bieber: Boli me ku... za sve što bilo tko govori o meni

Znam tko sam i što radim. Umjetnik sam i ljudsko biće, a veseli me kad vidim kakav čovjek postajem, komentirao je Bieber vlastitu transformaciju u 'zločestog' dečka
Vidi originalni članak

U prvom intervjuu otkad se iz slatkog dečkića pretvorio u problematičnu zvijezdu Justin Bieber (19) poručio je svima da ga puste na miru.

- Boli me k.... za sve! Pod time ne mislim da me boli ona stvar pa ću raditi glupe i nerazumne stvari, nego da me nije briga što ljudi govore o meni. Znam tko sam i što radim - rekao je Justin. Dodao je kako je svjestan da je do sada puno postigao.


- Umjetnik sam i ljudsko biće, a veseli me kad vidim kakav čovjek postajem - ističe pjevač. Menadžer koji ga je vidio na YouTubeu, Scott Braun (32), kaže da Bieberu nije lako.

- On je jedini u povijesti koji odrasta dok ga kamere stalno snimaju. Njegovo ime četiri godine najčešće se traži na Googleu. Neće poludjeti, završiti na odvikavanju ili postati statistika. Nije propustio nijedan nastup - rekao je Braun. Dodao je kako će uvijek biti uz njega, ali ga mora pustiti da radi vlastite pogreške. 
Obožavatelji su ga ipak “kaznili” zbog uriniranja u javnosti i spavanja s prostitutkama. Cijene ulaznica za australsku turneju pale su 50 posto i loše se prodaju. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • bakyxD 23.11.2013.

    a sta ste drugo i ocekivali,scooter ima apsolutno pravo,jer nije nimalo lako odrastati pred kamerama,iskreno samo sam ocekivala da se ovo desi,i mali ima apsolutno pravo. sad kad je zaradio bruku para ii moze ga bolit ku*** ,i da propadne, i ovako si je zaradio za citav zivot.. kako bilo svaka mu cast.

  • nata callahan 22.11.2013.

    on je jedini u povijesti koji odrasta dok ga kamere snimaju?! ne bih se s tim slozila. sad mi jedino padaju na pamet blizanke olsen i timberlake, miley cyrus i onaj mali koji glumi jakea u 2ipo muskarca, a ima ih jos jako puno!

  • mark689 22.11.2013.

    Ima pravo raditi šta hoće, uostalom sve je sam postigao, bez ičije pomoći, svojim talentom... Ne slušam njegovu muziku, ali poštujem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare