To je to što me zanima!

Justin Bieber kreirao lakove za nokte: Rasprodali se u SAD-u

Nakon što je kreirao liniju lakova za nokte maloljetni pjevač ostvario je veliki uspjeh. Nekoliko dana nakon što su se počeli prodavati lakovi su rasprodani diljem SAD-a
Vidi originalni članak

Justin Bieber (16) kreirao je liniju lakova za nokte 'Nicole by OPI' koja se u samo nekoliko dana nakon što se pojavila u dućanima diljem SAD-a rasprodala u neslućenim razmjerima. Uspješna prodaja ženskog laka za nokte nimalo ne čudi s obzirom da maloljetni pjevač ima gomilu obožavateljica diljem svijeta. Nakon što se Bieber nedavno javno poljubio sa Selenom Gomez (18), pjevačica je primila prijetnje njegovih obožavatelja. Na njezinom Twitteru osvanule su razne prijeteće poruke.

- Ruže su crvene, ljubičice plave, Selena Gomez, ako slomiš srce Justinu Bieberu, ubit ću te - napisala je jedna ljuta obožavateljica dok je druga napisala da će je ubiti ako je njegova djevojka.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MarijanaSerkala 20.01.2011.

    !!! SUPER FORA !!! ;) IMAŠ LI HRABROSTI? ČUO SI ZA BABU VANGU? SVE ŠTO TREBAŠ NAPRAVITI JE DA KLIKNEŠ NA LINK ISPOD DA DOBIJEŠ SVOJE ODGOVORE :) FORA http://is.gd/oqiYAZ

  • nema me danas 19.01.2011.

    Što je dečki opet kriza identiteta?Klinjo od šesnaest godina mlati lovu i skuplja cure...joooj...hahaaa....

  • opera 19.01.2011.

    a lakovi bi se rasprodali i ovako i onako jer je OPI lak jako kvalitetan (i vec je dugi niz godina na trzistu) prema tome ne kakite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare