To je to što me zanima!

Mali Justin Bieber potražio je stručnu pomoć oko zavođenja

Nedavno je izjavio kako uopće ne smatra da je 'cool' te da ga iznenađuje pozornost koju izaziva kod djevojaka. Kako bi ih naučio zavoditi, zatražio je stručnu pomoć
Vidi originalni članak

Iako je sa svojih 16 godina planetarno popularan, Justin Beiber ipak je potražio savjetnika kad su djevojke u pitanju. Čini se kako se mladi glazbenik ne želi dovoditi u neugodne situacije pa je zaposlio trenera koji će ga podučiti romantičnim potezima. Trener se navodno zove Ryan, a Justina podučava kako treba hodati, govoriti i zavoditi. Mladi glazbenik uskoro će naučiti i kako se pravilno nosi šešir, a da se u kratkom vremenu zavede više djevojaka istodobno.

Pjevač hita 'Baby' rekao je kako je iznenađen pozornosti koju izaziva kod djevojaka jer on uopće ne smatra da je 'cool'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EyMiWajnHaus 20.11.2010.

    Ko đene možda i nešto nauči da valja ;)

  • _h_ 20.11.2010.

    gaga je sa razlogom pjevačica....jer ima dobar glas i fenomenalno svira klavir...ako nisi to znao.....ovaj mali je još u pubertetu....tako da nitko ne zna kakav ce mu glas biti....

  • šnjofam gaćice 20.11.2010.

    Prestrasno om je najpopularniji pjevac a ona Gaga pjevacica!!i sad ti reci da ljudi nisu budale!! Ovom treba trisku opalit i poslat ga u skolu a tu Gagu posjest i pokazat povijest POP muzike i kulture pa da vidi da sve sto joj guraju ( a ko fol ona to radi kreativka) je vec isfurano odavno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare