To je to što me zanima!

Justin Seleni 'fotkom' izjavio ljubav, a onda se predomislio

Pjevač je u srijedu, očito u trenutku slabosti, na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj dijeli nježan tenutak s bivšom djevojkom Selenom Gomez
Vidi originalni članak

Iako se pjevača često povezuje s raznim djevojkama on, izgleda, ne može zaboraviti svoju prvu ljubav Selenu Gomez (21).

Justin Bieber (20) u srijedu je na svom Instagramu objavio fotografiju intimnog trenutka sa Selenom, gdje ga ona nježno grli oko glave, ali fotografiju je ubrzo obrisao, piše Daily Mail.

- Naša ljubav je bezuvjetna - napisao je uz fotografiju. Gomez i Bieber zajedno su bili dvije godine, a prekinuli su studenom 2012. nakon čega su se mirili i prekidali još nekoliko puta.

Ovo nije prvi put da je pjevač izrazio svoju nostalgiju za Selenom na Instagramu. U ožujku je podijelo fotografiju Gomez s dodjele Oscara i uz nju napisao da je ona najelegantnija princeza na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lo_starship 12.06.2014.

    a mene zanima kaj cure vide u njemu uopce. izgleda kao derpe neki, toliko je jadan i hoce furat neku spiku bad boya, a ima glas kao zenskica. decko ne znas podnijeti slavu, to si vec pokazao. imas dosta para za cijeli zivot, ne zauzimaj medijski prostor bezveze i bavi se necim pametnim.

  • fiore 12.06.2014.

    treba njega pustit da najprije odraste!prebalav je!

  • mitary 12.06.2014.

    Evo mi mozak zašteka od ove priče.šalji dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare