To je to što me zanima!

Justin Timberlake ljubio cipele Davida Beckhama

Glavne zvijezde svečanosti u Los Angelesu bili su Victoria i David Beckham kojeg su proglasili za najboljeg igrača američke nogometne lige MLS
Vidi originalni članak

Dodjela nagrada za iznimna dostignuća u sportu, koju organizira američka televizijska mreža ESPN i ove godine je privukla brojne američke, ali i svjetske zvijezde. Voditelj programa bio je Justin Timberlake koji je raznim skečevima zabavljao publiku. Ostali domaćini su bili Samuel L. Jackson, Fergie i Kiefer Sutherland. David Beckham je proglašen najboljim nogometašem MLS lige, a Justin je prišao nogometašu i poljubio mu cipele kako bi saznao kakav okus ima oko milijardu i sto milijuna kuna koliko vrijede usluge Davida Beckhama. Ozljieđeni Cristiano Ronaldo bio je nominiran u kategoriji najboljeg međunarodnog sportaša, ali tu je titulu odnio golfer Tiger Woods. Portugalac je utjehu potražio u ljepoticama koje su ga opsjedale cijelu večer.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Inkoba 18.07.2008.

    ona009 ja bih tebe poljubio !

  • slay22 18.07.2008.

    Lima i Jarić. O Božeeeeeeeeeeeeee... Ja još uvijek ne mogu vjerovati u to.

  • Dannyboy 18.07.2008.

    ...kaj mu nije šupak polizao da skuži kaj takvi "teškaši" papaju za doručak,ručak i večeru mamicu mu nepodojenu j...m!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare