To je to što me zanima!

Južnokorejske zvijezde stižu u Bijelu kuću, ugostit će ih Biden

Biden će primiti južnokorejski boy band 31. svibnja "kako bi razgovarali o uključivanju i predstavljanju Azije te kako bi se pozabavili zločinima iz mržnje protiv Azije i diskriminacijom - sve istaknutijim pitanjima posljednjih godina", priopćila je Bijela kuća
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden primit će idući tjedan južnokorejske megazvijezde BTS u sklopu niza događaja koji slave Amerikance azijskog porijekla i osuđuju rasizam prema njima, objavila je Bijela kuća.

NEVJEROJATNO POPULARNI BTS K-pop senzacija srušila je čak dva nova Guinnessova rekorda

Antiazijski osjećaji i nasilje u SAD-u porasli su tijekom pandemije koronavirusa koji je izbio u kineskom Wuhanu.

Bidenov prethodnik Donald Trump često je zvao koronavirus "kineskim virusom", a te tvrdnje su se smatrale potpirivanjem bijesa prema Azijatima među konzervativnim Amerikancima.

Biden će primiti južnokorejski boy band 31. svibnja "kako bi razgovarali o uključivanju i predstavljanju Azije te kako bi se pozabavili zločinima iz mržnje protiv Azije i diskriminacijom - sve istaknutijim pitanjima posljednjih godina", priopćila je Bijela kuća.

Bijela kuća je BTS opisala kao "mlade ambasadore koji šire poruku nade i pozitivnosti u svijetu".

SPEKTAKL U BUDIMPEŠTI Ed Sheeran i BTS dominirali MTV dodjelom, Bieber sve izgubio, a Talijani se obračunali s kritikom

Sedam mladića razbarušene kose, svi u 20-ima, koje se često može vidjeti s naušnicama i ružem, privlače generaciju koja prihvaća rodnu fluidnost.

Biden (79) se pokušava približiti mladima preko mladih slavnih osoba. Američki predsjednik je u Bijeloj kući primio pop pjevačicu Oliviju Rodrigo, a s popularnim bendom Jonas Brothers snimio je video kojim se promovira cijepljenje protiv covida-19.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare