To je to što me zanima!

K. Bekvalac optužila Martinu Vrbos da joj je ukrala odjeću?

Stilistica je pjevačici posudila odjeću koju ova navodno nikad nije vratila. Posvađale su se jer je Kristina navodno stalno tračala Martinu i pričala ružne stvari o njoj
Vidi originalni članak

Dok su bile u 'Survivoru' bile su najbolje prijateljice, čak su se ljubile u usta, no povratak iz Kostarike u stvaran život uzdrmao im je prijateljstvo. Martina Vrbos (28) i Kristina Bekvalac (27) trenutačno su navodno najveće neprijateljice. Pjevačica i stilistica navodno su se toliko žestoko posvađale da više ne pričaju jedna s drugom. 

Razlog svađe su, piše srpski Puls, tračevi koje Kristina širi o Martini. Pjevačicu je najviše zasmetala priča da je od Kristine posudila odjeću koju nikad nije vratila. 

Kristinin prijatelj tvrdi da stilistica nije širila nikakve tračeve o Martini i da ju je probala nazvati, no ova joj je samo spustila slušalicu. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ludom 30.10.2012.

    Kaj je ova žena doživjela prometnu ? Molim da me netko poduči što je to stilistica ? Ako se radi o odjeći onda je ili trgovac, ili je šnajderica koja sama šiva haljine i ostalo. Ili je to žena sa stilom. Pa svi imaju svoj nekakav stil. Dakle , svi smo stilisti i stilistice.

  • Capafiori 29.10.2012.

    Obje su dovoljno nebitne, baš kao i njihova "svađa".

  • LanaJoković 29.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare