To je to što me zanima!

K. Bradač više ne skriva novog dečka: Ljubi vlasnika teretane

Kristina Bradač bodrila je 'medvjede' s dečkom Mirom Radićem kao i Anamarija Asanović koja je bila s dečkom Matkom. Malina Grahek došla je s prijateljicama
Vidi originalni članak

Bivša manekenka vlasnika zagrebačke teretane upoznala je ljetos u Novalji gdje je tulumarila s društvom nakon rastave od Darija Smoje (32) zbog navodnog preljuba. Zajedno su bili 11 godina, od čega šest u braku. Iako su se isprva skrivali od javnosti, na Medveščakovoj utakmici protiv Sapa Fehervara AV 19 u zagrebačkoj Areni, Kristina Bradač (34) i Miro Radić (27) ponosno su pozirali.

Za 'medvjede' je navijala i Malina Grahek (22), ali s prijateljicama. Josipu Šelendiću (33), koji vodi građevinsku tvrtku u Katru, dozlogrdili su njezini pijani ispadi. Razmišlja o rastavi iako bi ona željela spasiti brak. Par iz dvogodišnjeg braka ima sina Luku (1).

Na utakmici je bila i Anamarija Asanović (23) s dečkom Matkom Jovanovićem (21), zagrebačkim studentom s kojim je u vezi godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • suncana 12.01.2012.

    spava li ova malina grahek? podočnjaci uvijek do usta....

  • čokolino321 12.01.2012.

    MAZALUNA ovaj tvoj komentar mi je najjači ,pa pogledajte vi tu žensku,,piše K.Bradać neskriva više novog dečka,,ha,ha,ha,hhaaahaahaha,,,,pa on bi trebo nju skrivat ,bolje da ju nismo ni vidjeli,i to ti je manekenka.dečko je stvarno dugo bio bez cure.

  • mazaluna 12.01.2012.

    dečko je stvarno dugo bio bez cure.uzmi kaj možeš ma kakva bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare