To je to što me zanima!

K. Curavić: Homoseksualci su me maltretirali u kuhinji

Dečko Nikoline Pišek pričao je farmerima o tome kako je upoznao homoseksualce u Norveškoj te da su ga zadirkivali i pravili mu srca od maslaca
Vidi originalni članak

Kristijan Curavić (35) na 'Farmi' je ispričao kako je dio mladosti proveo u Norveškoj s majkom te je jedno vrijeme radio kao pomoćni radnik u kuhinji. Glavni kuhar restorana bio je gay pa je uglavnom zaposlio 'svoje ljude', kako ih je Kristijan nazvao. On je radio uglavnom u drugoj smjeni, okružen pretežito homoseksualcima koji su znali da je on heteroseksualac. Zbog toga su mu smještali sitne spačke i maltretirali ga. Od maslaca su mu radili srca i, kako kaže, neke druge oblike. On ih, unatoč tome, smatra dobrim ljudima te dodaje kako misli da su veoma kreativni samo što se heteroseksualni muškarci ponekad osjećaju ugroženo pored njih. Sabina se složila s Kristijanom da homoseksualci imaju istančan osjećaj za lijepo. Kike je u rasparavi o muško-ženskim odnosima kazao farmerima da je shvatio kako su sve žene uvijek u pravu.
- Žene su uvijek u pravu. Kad se s tim pomiriš sve je lakše i nema svađa - rekao je dečko Nikoline Pišek, a s njim se složio i Kiki.
- Ne treba ulaziti u nikakve rasprave jer su one uvijek u pravu - rekao je sin Akija Rahimovskog.

SIMPATIJE NA FARMI
Iako su se Nikol Bulat, Žana Štrbac i Sabina Čedić u početku žalile da rade 'krvavi muški posao', na posljetku su se dobro zabavile dok su okopavale vrt. Žani i Nikol fale dečki, ali Sabina misli da se Nikol sviđa mladi pjevač Josip Ivančić. Osim što su pričale o svojim dečima, prokomentirale su i kako Daniel Popović ništa ne radi nego samo mota cigarete.

ELLA NAKON NABAVKE ODRŽALA LEKCIJU O HIGIJENI
Ella je donijela namirnice sa sajma među kojima je bila i kava. Daniel Popović nedavno je rekao kao misli da ga glava boli zbog nedostatka kofeina pa ga je tada gazdarica poštedila rada u vrtu. U srijedu je Ella, nakon što se vratila iz nabavke, odlučila održati lekciju o njihovom radu i higijeni.
- To blato na WC-u, da netko stane na to, obavi nuždu i ne obriše iza sebe - ljutito je komentirala gazdarica.


SVAĐE U KUHINJI
Ja mu kažem da pečemo taj komad mesa i da napravim pac, a on je tada rekao da nećemo praviti pac, požalila se gazdarica Ella drugim ženama u kuhinji. Otkako je Kiki Rahimovski odlučio uzeti kuhinju u svoje ruke krenuli su problemi. Način njegovog rada ne sviđa se gazdarici, ali ni nekim drugim farmerima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_39293 24.03.2010.

    Tamo svi seru na isti kup.

  • ZumZumZg 24.03.2010.

    Nisu mi jasni trolovi ovakvi. Daj ga snimi , \'mister jozo\' nabildani i sad on tu brije da ga netko uopce primjecuje... Tog nigdje nema...pa nisi ni za gej pornic covjece seljacki

  • optimist2 24.03.2010.

    Dok nam je Kikija,Cukija,Cigija,mačića i ostale štenadi i kućnih ljubimaca roza vrste,ne moramo se bojat da će nas gay lobby ostaviti van EU-a.živjeli pederi i EU,to nam dođe na istu stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare