To je to što me zanima!

K. Wilkinson: Nakon poroda nisam se tuširala ni prala zube

Bivša Playboyeva zečica prije dvije godine rodila je sina Hanka. Postala je depresivna i ponekad čak mislila da nema zbog čega živjeti. Sad se osjeća dobro
Vidi originalni članak

Prvi put nakon što je rodila Kendra Wilkinson (26) progovorila je o borbi s postporođajnom depresijom. Bivša Playboyeva zečica prije dvije godine rodila je sina Hanka. 

- Osjećala sam se prilično loše, ali ne toliko da bi to moglo naštetiti cijeloj mojoj obitelji. Bila sam odlična majka i radila sam sve što sam trebala, ali sam bila prilično depresivna - objasnila je Kendra, a detalje je opisala u svojoj knjizi.

- Nakon rođenja nisam se češljala, prala zube ni tuširala. Kad sam se jednog dana pogledala u ogledalo pala sam u depresiju. Nekoliko puta sam se čak našla u situaciji da sam pomislila kako nemam za što živjeti - govori Kendra koja je udana za košarkaša Hanka Basketta.

Život je napokon uspjela vratiti u normalu te opet uživa u poziranju u kupaćim kostimima te sretnom obiteljskom životu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gljivaludara 30.08.2011.

    nije ni kosarkas ni ragbijas vec igra americki nogomet ili ti football (ne soccer)

  • mirospiro 30.08.2011.

    Kendra mi je stvarno draga, iskrena je i luckasta. Pratila sam emisije o njezinom životu, skidanju kila, hodala je stvarno bucmasta i raščupana po razmetanom stanu, djeluje mi nekak stvarno, bez obzira na to što je bila playboyeva zečica.

  • ivan148 30.08.2011.

    Valjda ste njezinog muza povezali sa košarkom jer je visok i preziva se Baskett... ali on je ragbijaš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare